Asya44 14+1 haftalık hamileyim agri olmamasi normalmi 2 ci trimestr dönemi bukadar belirtisiz ve rahatmı oluyor düşün düşün kafayı yicem kasık ağrisi felan oluyormu sizde bende ilk haftalarda oldu sonra olmadı normalmi
Babyy1S Asya44 benim hiç ağrım olmadı şuan son ayımdayım yeni yeni ağrılarim oldu ondan önce bulantı ağrı falan olmamiştı her zman belirtiler devam etmeyebilr normal
Gulsurmeli Asya44 ben 10+2 benim ağrılarım 1 aydan beri yok ara ara midem bulanıyordu oda azaldı şuan bulunduğun zaman gebeliğin tadını alacağın zaman
Asya44 Babyy1S Rabbim saglicakla kucagina almayi nasib etsin canim belirti olunca ayri endişe olmayinca apayri annelik bu olsa gerek 🥰
Gulsurmeli Asya44 sabırsızlıktan bir hal oldum zaten sabırsız bir insandım bebeğim beni 2 kat daha sabırsız yaptı. Aminnn biran önce kucağımıza alalımmmm. ❤️🤲🏻
isimsiz123 9+3 ikizlere hamileyim çok şükür kanamam olmadı ama kısa zamanda belirtilerim kesildi bu kadar kısa zamanda kesilmesi normal mi ? Bi aksilik var mıdır ?
fidannkubra Asya44 ben son ayımdayim hala ne bir ağrı ne bir şeyim var. Her gebelik aynı değildir ağrı olmasıda olmamasida kötü bir şey değil o yüzden rahat olun🙂
fethiyeli48-48 fidannkubra en başından beri mi öyleydin bende öyleyim suan 10+6 günlüğüm ama hiç bi belirtim yok bi göğüs şişliği başka hiç bi şey yok çok şükür ama insan şüphe ediyo acaba iyi mi nasıl diye
fethiyeli48-48 Asya44 10+6 günlüğün hamileliğimin başından beri hiç bi belirtim bulantım olmadı çok şükür ben başından beri öyle durumdayım hamile olduğumu unutuyorum ve üzülüyorum sonra da keşke belirtim olsa diye