[silindi] Kızlar adetim 2 gün gecikti test yaptım çok ama çok silik çıktı size hamile miyim? https://hizliresim.com/8r4aeE
Nurhan88 [silindi] çizgi görünüyor bence hamilesin sabah ilk idrarla tekrar dene yada bi kan tahlili yaptır hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Rabiakoksal [silindi] hamile değilseniz bile sevinebilirsiniz düzenli bi adet döngünüz varsa ve adet döngünüzde geçikmeler ve erken adet olmalar oluyosa bu rahminizin yerine oturduğunu ve bundan sonraki aylarda gebelik olabileceğini gösterir bende hamile kalmadan önceki ay adetim 5 gün erken olmuştu bir arkadaşımında hamile kalmadan iki ay önce döngü süresi uzamıştı 🥰
Tazeanne0 Kurban olurum sana test bozuk gibi duruyor olması gereken yerde değil çizgi tekrar yap bakalım ne çıkçak sabah ilk idrarınla yap 😊 inşallah çıkar
Eliiiiiiffff Umarım hamilesindir ama çizgiler bu kadar yakın olmuyor birbirine tekrar ve sabah ilk idrarınla yapmanı tavsiye ederim. Bende 4 gün geçince yaptım ilk idrarla ve o kadar silikti ki belki günün başka saati yapsam çizgi oluşmazdı bile
neslihann87 [silindi] normalde çok net gebelik var gözüküyo yakın olmaları acaba dedirtiyo ama inşallah biz yanılırız ve hamilesinizdir☺
Ayskem [silindi] ben batmaların sayesinde şüphelendim reglime 3 gün vardı silik bi şekilde çıktı ertesi gün akşam kan verdim değerim 202 cıkmıştı