Nevinn Sinemozlm canım bende yatakta dönmekte baya zorlanıyorum, bide ter basiyo gece, ayak bileklerinde sismeler oluyo ve sol kasıgım da ağrı var benimde
Snglbrkecrn Sinemozlm ben hiç oturmak istemiyorum gerçekten oturunca bidaha kalkamıyorum sabahtan akşama kadar iş yapıyorum sirf vakit geçsin inanirmisin 😁kafayi koyup yatamıyorum sahurda sonra ancak yatabiliyorum 38+5 haftayiz belden sancim çok kasiklarima doğru vuruyor dünden beride ishalim afedersin ama halen gelen giden yok🤔
Sinemozlm kizannesiiii evet artık çıksınlar 🙂 heran beklemedeyiz ama bi yandan da korku sarmıyor değil 🙊
Snglbrkecrn kizannesiiii aynen bende sizinle aynı haftadayim gelsede rahatlasam sabaha kadar hiç uyku yok Allah yardımcımız olsun sağlıklı bı şekilde bebislerimize kavusuruz inşallah 🙏🤗
EcemAfacan Yürürken çok zorlanıyorum ama sabah akşam mecbur yürüyorum ,gece uykusu haram sabaha kadar terliyorum döneniyorum yatakta ağrıdan 😔
Sinemozlm EcemAfacan bir süre yürüdükten sonra ağırlaşıyorlar resmen. Karnıma alttan destek yapıp tutuyorum 😂 ne yalancı sancı ne kasılma hiç hissetmedim şuan o yüzden endişeyle bekliyorum 🙂
EcemAfacan Sinemozlm bende 2 gündür belden vuran bir ağrı var yalancı kasılmamı anlayamadım ya da yaklaştı zaman uyarısı veriyor vücut bilemedim 😂
Sinemozlm EcemAfacan doğum sancısı ilk belden başlar diyorlar ama bilemiyorum ki. Banada çok değişik bi şekilde kasıklarımda ara ara elektiriklenme oluyor yeni olmaya başladı 🤷🏾♀️
EcemAfacan Sinemozlm bende anlayamadım 2 gündür böyle gidiyor bakalım hanfendi ne zaman gelmek isterse bekleyeceğiz 🤗
Sinemozlm Nevinn geceleri yatakta dönmek işkence aynen öyle. Ayak bilekleri artık benimde şiş dinlensem de inmiyor. Doktorum artık son zamanlar olduğu için normal olduğunu söyledi.
Sinemozlm Snglbrkecrn çoğu belirtiler sana gelmiş gibi aslında 🤦🏾♀️ Sancıların sıklaşmasını bekliceksin artık heran hazırlıklı olmalısınn 😊😊😊
Snglbrkecrn Sinemozlm aynen cnm bende zaten sancıların sklasmasini bekliyorum nstde sancim 45 50lerde ama hiç acilmam yok 🤦🙅 yürüyorum da ama malesef çatı muayenesi yapıldı 2kez yok halen ne yapsam ki acilmam olur bilemedim ☺