Sbnll Hamilelikte şeker yüklemesinden sonra çıkan şekerde ne yaptınız,neler yapıyorsunuz? Bana bugün yapıldı. Biraz endişeleniyorum😔
halitefe Sbnll yüksekliğe falan göre değişir canım sınırda mı yüksek. Çok mu yüksek açlık şekeri mi yüksek yani değişir hepsi belki ek test istenir falan
halitefe Sbnll olmuyor canım benim bebek normal kiloda ben öyle az kilo aldım suyum falan normal ama yüksek çıktı 50 gramlık yüklemede
halitefe Sbnll yok canım diyet uyguladım bir süre sonra 100 gramlık yükleme yapılıp bakıldı onda normal çıktı şimdi tatlıya dikkat ediyorum bakalım böyle devam
Minikjelibonum halitefe canım bendede çıktı baya yüksek hemde yarın diyetisyene gitcm ama bnm değerlr düşmez sanırm. Sana 50 likten sonra 100 lük yapıldı mı. Çok korkuyom şeker bebeğe zarra vercek diye ya
halitefe Minikjelibonum düşer canım benimde yüksekti 50 likte 191 çıktı değerim doktorum şekeri çikolatayı falan kes dedi bir hafta sonra 100 lğk yapıcaz dedi bende bir haftada patates pirinç falan hep azalttım çaya şeker atmadan içtim sonra 100 lük yükleme yapıldı gayet düşük çıktı şimdi yine dikkat ediyorum ama rahatım yani
Minikjelibonum halitefe nasıl bir haftasa okadar fark etti ki. Bana yemeyle alakası olmaz içten gelen hormon dedi şeker. He yemezsen düşer ama şeker yüklemesinde çıktıysa o hormonaldir dedi
halitefe Minikjelibonum işte zaten asıl araştırılan o hormanal gelen birşey mi yoksa yemekle mi alakalı o yüzden diyet yaptırıp yeniden yükleme yapıyorlar bu sefer düşük çıkınca benim tamam dedi yine dikkat et ama şeker problemin yok düşmeseydi ama çıkan değere göre insüline falan başlayanlar var onu çözmek için bu yolu izliyorlar birde benim iki doktorum var biri perinatolog o direk bu yolu önerdi gerçektende düştü yani
Minikjelibonum halitefe hıı anladım şimdi sağol canım. Benmde perinstalog doktorum biliyom snle ara ara bir çok postta konuşuyoz. Bakalm inşallah benmde düşer ozman yemedendir veya stresten. Hormonal olsa daha önce belirti veririmiymiş peki ilk üç ayda bakılmıştı şeker değeri normaldi kanda. 26. Haftada yüklemede cıktı gizli şekermiş
halitefe Minikjelibonum mesela benim gizli şekerime falanda bakıldı sıkıntı yok öncesinde sende ve bebekte hızlı kilo artışı belirti olabiliyor ama bende hiç belirti vermedi ailede falan olunca çok a ihtimali yüksek oluyor oda yoktu ama ben patates salatası çok yiyordum galiba o sebepti emin değilim ama gizli şekerim falan olsa birde yüzlük yüklemede de yüksek çıksa dahiliyeye yollaycaktı orda neye bakacaklardı bilmiyorum hiç sen bence dahiliyeye git bakalım orda bir çözüm bulabilirler