gulcangeneral Resmen ıkı ayda 3 kilo verdım hıc bırsey yıyesım yok canım bısey ıstemıyor yemek yapamıyorum ne zaman gecer bunlar sizde durumlar nedır bebeğin gelişimini nasıl etkiler
Angelsmom29 gulcangeneral benim 6 haftalık başladı 9+4 de gecti su an 10 haftalık hamıleyım en fazla 4 kere cıkardım galiba oğlumda da 6 hafta 10 hafta arası olmuştu yine az kusma olmuştu inşallah bir an önce gecer
Busra1606 gulcangeneral ah bende öyleyim 9+6 dayım mide bulantım asitlenmem ama ben hap kullanıyorum rahatlatıyor o ama hiç iştahım yok herşeyden tiksindim bende senin gibi 3 kilo verdim bu dönem de
OzelS gulcangeneral ahhhhh benim osikolojim kalmadı tükendim ne ev işi ne mutfak ne bişi elim varmıyor hayatla bütün bağlantım bitti premesis plus kullanıyorum o iyi geliyor ama tamamen geçirmiyor nasıl geçicek zaman bilmiyorum 🥺
Arzuoguz gulcangeneral canım normal yani hamilesin herşeye böyle evham yapmayın ilk zamanların gayet doğal bebeğin henüz çok küçük yerleşmeye çalışıyor ve vücudun buna alışmaya çalışıyor.. 3.-4. Aya kadar devam eder genelde
Kaderimm 4cu aya kadar devam eder diyolar ama bebeğin için biseyler yemen lazim vitaminlerin düşer hiç değilse fındık bagdem tarzı şeyler yemeye gayret et
Busra1606 gulcangeneral yok yok oğlum da öyle olmuştu diyince bu sefer ki kız zannettim bende kızda erken mi bitiyor ki diye düşündüm Canım ben yanlış anladım
Hiloooss Gebelikte kusmaya iyi gelen tavsiyeler varbmi her sabah 10 dk 15 dk araliksiz tuvalette geciyor kusmakla resmen mide bulantisina uyaniyorum 😊😊
Ceylanc Hiloooss Bende ayni dyrumdayim surekli sari safra cikariyorum bos bos mideyi zorlamakdan icim cikti cozum halen bulamadim sudan bile tiksindim🥺
Ceylanc gulcangeneral Ben 3haftada 2kilo verdim Yemek felan yapamiyorsan mutlaka yanina birini cagir bende oyleyim halen Annem Saolsun gunluk gelip yemegimi islerimi yapiyor
gulcangeneral Kusma ve bulantı sağlıklı gebelık habercısı dıyorlar ama yemek yıyememek cok kötü yemeyı ozledım bide uykularınız nasıl sağ sol ne tarafa yatıyorsunuz sadece sırt üstü yatınca bıraz rahat uyuyorum dıger türlü uyuyamıyorum
Hiloooss Ceylanc sabahlari ayva ye eski usul anneler tavsiyesi iyi geliyor gun icinde kusma sayisini azaltiyor :)
gulcangeneral Genelimiz böyleyse zannımca bır ıkı ay daha sabredıcez ama cok sınır bozucu eşime bağırıyorm hıncımı adamdan cıkarıyorm resmen