zmq Akin59 benim 31 günüm kaldı korkuyorum sen 17 diyosun😮 Allah yardımcın olsun sağsalim ikinizde kurtulursunuz inşallah 🙏🏻
gulcins Benimde 17 yada 18 gün bende spinal anestezi ile sezeryan olucam 39.haftada tabi herşey yolunda giderse çünkü benim ayaklarım çok şişti birden bire 😞
Betus Akin59 biz normal doğuma gidiyoruz ama suyumda azalma varmış canım belki suni sancı verilebilirmiş 😞 hayırlısı olsun bakalım
Almiram Akin59 evet var canım ister istemez oluyo benim ilkimde sezeryandı ama ne bilim yaklaştıkça oluyo
gulcins Akin59 ilk Doğumumdan sonra korkmuyordum ama bende çok fazla vajinal varis oluştu aynı şekilde bacaklarımda da 🤦♀️ Beni korkutan varislerim😞
Akin59 zmq vala napicam o an bilmiyorum ya gun sayiyorum resmen geceleri uyuyamiyorum birde çok heyecanlıyım bebegime kavusucagim icin
Akin59 ozgesoy28 spinal çok iyi anlatıyorlar o yüzden spinal seçtim gorumcemde spinal oldu çok rahat diyor
ozgesoy28 Akin59 Benimde doktorum spinal önerdi ama işte hep bi ya hissedersem korkusu aldı götürdü beni son 2 günüm kaldı
Akin59 ozgesoy28 hissedersen bayiltiyorlarmis bebek çıktığı gibi canim hissediyormusun zaten ama acı olmuyormus
zmq gulcins herkes ilk defa duydum diyor ama benim halamda da olmuş. Doktorum dışarda olmasa içerde oluyor dedi. Benim bebişin kafa ta 25. Haftalardan beri aşağıda çok baskıdan oldu sanırım. Bacaklarımdakilerde izine ayrıldığımdan beri hafifledi.
gulcins zmq Doktorum Doğumdan sonra geçeceğini söyledi hep ayaktayım işimden dolayı ama öyle uyutmayacak kadar ağrı da yapmıyor 🙈