AlevDemirel Yarın sabah doğuma gidiyorum ,dualarınızı eksik etmeyin nolur çok ihtiyacım var 🙏 suni ile başlatılacak umarım herşey çok güzel olur.herkese hayırlı kolay doğumlar diliyorum 🌹
duyguanneoluyorr AlevDemirel rabbim yardımcınız olsun bende suni sancıyla doğum yaptım zor ama imkansız değil
Elfynsmr AlevDemirel sağlıkla kucağınıza alın evladınızı inşAllaj ikinizde sağlıklı bir doğum geçirirsiniz 🌸🌸🌸
Nurhan88 AlevDemirel Allah yardımcın olsun canım inşallah sağsalim kucağına alırsın bebeğini dualarım seninle 🙏🏻🙏🏻
Selinn27 Allah yardımcın olsun sağlıkla hayırlısı ile kucağınıza almaya nasip etsin inşallah güzel günlerde güle güle büyütün darısı bizlerin başına 🙏
AlevDemirel Selinn27 inşallah çok teşekkür ederim.inşallah sizlerde kolay doğum geçirirsiniz benimde dualarım sizlerle olacak @duyguanneoluyorr
Mucize2188 Bende Cumartesi suni sancıyla doğuma gireceğim kaç saat sürdü ne kadar sancı çektiniz bilgi verebilir misiniz
aybarsdefne Mucize2188 aktif olduğunuz da doğumda Sünni sancı sanıldığından daha kolay ve açılmayı daha çabuk ilerleten bi doğum şekli
Nilaykirikbas5516 Mucize2188 canım ben 4 ay önce yaptım sabah 8 de yattım acilmami beklediler sonra öğlen 1 gibi şunu verildi 3 3 bucuga kadar tabi bu açılmaya bağlı sonra doğuma girdim işte he tabi zordu ama öyle aman asla yapamam diyecek kadar değil
Korkmaz1804 AlevDemirel benimde yarın son kontrolüm eğer açılma sancı çıkmazsa pazartesi suni ile bailatalım dedi doktorum yarın tam 40 hafta oluyoruz 🙏🏻 İnşallah kolaylıkla sağlıkla ağrısız bi şekilde kucağına alırsın canım 🤲🏻
AlevDemirel Korkmaz1804 amin hepimiz inşallah🙏Daha açıklığım varmı yok u onu bile bilmiyorum daha alttan muayene bile olmadım 😊
Ecesuben AlevDemirel hayırlı doğum diliyorum şimdiden Allah kolaylık versin😊Medilife ta mı yapacaktınız doğumu süreci bize de anlatır mısınız
AlevDemirel Sumfur annepanda Mahir @Ozlem01 Kzysda Ecesuben çok teşekkür ederim hepinize.sağlıklı doğumlar hepimize sizde benim dualarımda olacaksınız
Yeppudaa AlevDemirel cok heyecanli. Cok az kaldi demekki kavusmaniza. Hersey yoluna girexek hic stres yapma akışına bırak.