Ahsennurrrr Ne zaman tarih verildi size şuan 22+2 yim henüz bişi denmedi sormam lazimmi yoksa zamanı varmı daha
Serifeisitmir Ahsennurrrr canım ben planlı olduğu için o haftalarda baştan söyledim doktoruma ama tarih bugün aldık 37+5 ’te
Rabiacengiz Ahsennurrrr bana geçen gittiğimde dogum şeklini belirledin mi dedi evet dedim sezeryan olucam dedim 37+2 de gel dedi pazartesi günü gidicez bakalım gün vericez 38 de alıcakmış
Ahsennurrrr Serifeisitmir ben k zaman bı ay sonra gittiğimde bir sorim gene belki kabataslak bile olsa söyler
Zafsim0801 Serifeisitmir planlı demişsiniz ya ben bisey sormak isterim ben kısmetse sezeryan istıyorum normal doğum yapamam çok korkuyorum acıkcasi özele gidiyorum 5.aylık hamıleyım 20+3 şimdiden desem mi acaba
Ahsennurrrr Ecesuben benimde ikinci sezeryan olucak inşallah 🤲 ondan merk ettim bende kaç yıl aranız var sizin ilkiyle
Serifeisitmir Ahsennurrrr aynen canım belki net bir tarih vermez ama en azından sezeryan olacağını falan konusursun
Ahsennurrrr Serifeisitmir aynen tatlım zaten bir sonraki randevum bir ay sonra haftaya detaylı ultrasuonjm var artık sorarım en azından herseyi
Busraaygin Ahsennurrrr 40+1 olduk zorunlu sezeryana alıyor doktorum senin ki çok çok erken canım 40 haftalığa kadar bekle derim
Ahsennurrrr Busraaygin zorunlu kuzum büyük ihtimal ilki sezeryan oldu acilmam olmadığı için hiç gene şansımı denicem normal doğum için ama doktor zorunlu derse sezeryan artik
Serifeisitmir Zafsim0801 istersen söyle canım doktoruna ben 20 li haftalarda söylemiştim normal doğumdan çok korkuyorum diye
Zafsim0801 Serifeisitmir evet dediğinde ne dedi YANE basit bir korkum yok Naz yapmıyorum cidddi anlamda yapamam korkarım umarım kabul eder
Serifeisitmir Zafsim0801 canım genelde özel deki doktorlar çok zorlamıyor kabul ediyor gerçi hastane özeli bilmiyorum ben muayenesine gittim için hiç itiraz etmedi benimde aklım çıkıyor normal doğumdan