Yoncaeroglu Merhabalar bu zamana kadar kişisel bakımı mi makinayla yapıyordum fakat artık çok fazla acı veriyo dayanılır gibi değil ağda kullanmak istiyorum önerebileceğiniz bi marka veya bi başka bişey varmı kızlar bu arada 31 haftaligim 😊
deletedmom43 Yoncaeroglu Ben boncuk ağdaya başladım. Çok memnunum. Sir ağda gibi acıtmıyor hem. Yapış yapışlık da yok.
Esraumit deletedmom43 kökten almıyor tüyü kırıyor bide o da cok agrılı diyorlar bende isteticektm yorumlardan vazgectin
deletedmom43 Yoncaeroglu Ben internetten kendi sitesinden aldım. Perşembe ikindin verdiğim sipariş cuma günü öğlene geldi hem de 🙂 Kapıda nakit ödeme lüksünde var 🙂
Pinaryyim deletedmom43 sürekli görüyodum nette emin olamıyodum memnun kaldınız yani birde 60liraya alcagımız ürünü kaç sefer kullanabilirz.
deletedmom43 Yoncaeroglu https://boncukagda.com/ 3 çeşit paket var canım. 60,100,120 TL seçenekleri var
deletedmom43 Esraumit Yok canım. Hiç kırılma olmadı,köküyle aldı geldi ve acıda olmadı. Belki ters yönde yapmıştır acı çekenler
deletedmom43 Pinaryyim Kuzu 60 liralık pakette 1 paket ağda,makinesi geliyor. Ne kadar çok bölgene kullanırsan o kadar çabuk biter 🙂 Kullanıma bağlı yani
Pinaryyim deletedmom43 anladım cnm bu zmana kdar hiç kendim yapmadım becerebilirmiyim bilemedim 😀 cocukta olcak şimdi zorlanırmıyım acaba
deletedmom43 Pinaryyim Şöyle söyleyim 10 yıldır güzellik merkezinde ağda yaptırıyorum. Bir kez kendim yapmadım 🙂 Ama bunda kendim yapabildim ve çok şaşırdım😁