Mucizem37 Merhaba detaylı ultrosonda bebegin ters oldugunu ögrendim ve bebegim plesentaya çok yakın kordon yüzünde ama boynuna dolanmamış şuan bu durumda olupta sıkıntı yaşayan var mı acaba doktor sonradan döner ama takip etmemiz lazım dedi
02leyla Mucizem37 Canım 22 haftalıksin daha bebek döner doğuma kadar Ben 39 haftalık hamileyim ve bebek ters oldugu için sezeryan olacam
Cnn_mrc1 Merhabalar bende 31+6 yım halen bebeğim ters ve kordon yüzüne yakın hiç bir sıkıntı olmadı @Mucizem37#
MerveBilgiccc Merhaba kızlar benimde bebeğim hala ters ve 38+2 haftadayım. Sezeryan olucak dendi ama sancımı bekliyoruz belki sancının etkisiyle son dakika döner diye
Mucizem37 02leyla anladım canım tamam teşekkür ederim tek korkum kordon dolanması falan diyolar o yüzden seninde Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin inşaAllah
World Mucizem37 kordon boynuna dolanınca bebek zarar görmez. Ne zaman 3 ve üzeri dolandı hatta düğüm attı o zaman kordondaki damarlar besin iletemez ve gelişim geriliği görülür. Siz hareketlerini takip edin. Azalma görürseniz doktorunuzu arayın