Faslantay Kızlar 34 haftalık hamileyim bu hafta uçakla yolculuk yapacam tabi doktor raporu gerekli rapor alırken doktor çok ugrastiriyor mu nst falan istiyor mu yada başka ne gerekli alanlar bilgi verir mi
znurstnKaraca Faslantay hangi firmayla seyahat ediceksiniz ben 26 haftalık hamileyim bayramda uçakla İstanbul’a gidicem 30 haftalık olmuş olucam doktoruma sordum bi sakınca görmedi sorunsuz bi hamilelik geçirdiğim için ama hava yolu firmasının bazı prosüdürleri var ben Pegasus’la gidicem 36 hafta ve aşağısını bi haftadaysanız rapor istemiyor sorunlu bi hamileliğiniz varsa rapor istiyor ve 36 hafta ve üzeriyseniz uçağa kabul edilmiyorsunuz bu hafta bunları araştırdım😁😁
Duyguhan Faslantay canim ben 31+4 deyken yolculuk uaptim daha yeni nst falan yoktu rutin muayene edip, rapor y
Zhrnc Faslantay ben 25 haftayı bitirdim Doktoruma temmuzda yolculuk yapıcam nasıı olur gibi diye sordum 36ya kadar rapor veriyorum dedi Ama benim muayenelerde hiç bi sıkıntım olmadı şu zamana kadar Yanı bebeğin suyunda gelişiminde rahim ağzında vs bi problem yok Erken doğum riskin olmadığı için öyle dedi Sende de bi problem yoksa rapor verirler diye düşünüyorum 🙂 Ama bazı havayolu şirketleri rapor olsa da kabul etmeyebılıyolarmıs haberin olsun 🙂
Gulyllu Şuraya ilişeyim bende 28 haftalık olduğumda Türkiye’ye gelmek istiyorum hangi doktordan alıcam raporu hiç fikrim yok 🤷🏻♀️
Beyza12344 znurstnKaraca pegasus benden 27. Haftada rapor istedi doktordan kagıt gerekiyor dedi biletim yandı o konuyu tekrar arastırın
Ezo35 znurstnKaraca lütfen yanlış yönlendirmeyin. Pegasus 28. Hafason doldurmuş 36 dan gün almamış tüm gebelerden 72 saati geçmemiş doktor raporu ister. Bu söylediğim haftalar tekli gebelikte. 36. Haftadan sonra almıyorlar uçağa.
Pelinzade Bende 13 haftalığım yarın biniyorum doktoruma sordum hiçbir sıkıntı olmaz dedi benim alerjimden dolayı burnum tıkalı oluyor ondan biraz korkuyorum
Duyguhan Tum hava yolu sirketleri 28 hafta ile 36. Hafta arasi ucakla kabul ediyor ki bu tekil gebelikler icin gecerli cogul gebeliklerde sure daha kisa canim normal kontrol gidi muayene oluyon ki hava alaninda cok iseyariyo cihazdan gecmiyorsun sabiha gokcenfe ayakkabiyi cikartip ilk kapida galos giydiriyorlar o kadar onun disinda ucakta raporlu olmak harika hostesler surekli durumunu soruyo yastik getirip bagajin varsa ust dolapta yardim ediyorlar
znurstnKaraca Beyza12344 gerçekten öylemi yaptılar?pegasusun internet sitesinde öyle yazıyor ama nasıl yaptılar şaşırdım
seymakrky benn thy ile 30. haftamda seyahat ettim doktor da rutin kontrollerini yapıp raporu veriyor bi problem de olmuyor böylece ☺
Beyza12344 znurstnKaraca aynen oyle ben de İnternet sitesindeki yazıya güvenmiştim ama biz nerden bilelim sizin kac haftalık olduğunuzu felan dediler sıkıntı cıktı paramın da sadece vergi ve sigorta kısmını alabildim cuzi bir miktar
Aysenurtsr 30 haftalikken ben de ucakla sehir disina gitmeyi planliyorum. Doktoruma sorarak tabi. Ama merak ettigim hamilelikte yolculuk yapanlar, acaba panik oluyor mu kalkarken felan, nefes daralmasi gibi merak ediyorum 🤗
Yaprakk Aysenurtsr uçak inerken bi korktum ben sadece heyecanlandım onun dışında kalktık yürüdüm uçakta 🙂 Van dan Ankara’ya geldim uzun sürdü biraz
znurstnKaraca Ezo35 sakin olun..aradığımda öyle söylediler ve internet sitesinde dediğim gibi yazıyor bende 30.haftamda uçağa binicem kendim için araştırdığımda öyle söylendi bile isteye uydurcak halim yok
Aysenurtsr Yaprakk hmm. Ben istanbul Konya 1 saat gidicem ama panik olurmuyum diye biraz korkuyorum acikcasi 🙂 hamilelikte binmedim daha bide 30 hafta dusundurdu beni 🙂 tesekkur ederim 🤗
znurstnKaraca Beyza12344 sizin yazınızdan dolayı emin olmak için aradım pegasusu 36 ya kadar rapor istemiyoruz diyolar canım senin neden öyle yaptılar acaba ya inatla birkaç kez sordum 30 haftalık oluyorum kesin raporsuz alıyosunuz dimi dedim hatta bi arkadaşımı kabul etmemişsiniz dedim onun ya gebeliği ikiz üçüzdür ya sorunlu hamileliği vardır siz 30.haftanızda alınırsınız dedi bayada açıkladı🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Ama ben bir iki gün önceden rapor alıcam ne yapacakları belli olmaz😁
Beyza12344 znurstnKaraca raporum olmadan ikiz ucuz yada sorunlu oldugunu nereden bileceklermiş ben basıma geleni soyledi size kalmış birsey
Beyza12344 znurstnKaraca ayrıca 36. Haftadan sonra ucak seyahatine doktorlar da hos bakmiyor ki raporu ya vermiyorlar yada nazlanıyorlar
Elifdilara Kizlar bu pegasusa guvenmeyin her seyi yapar valla para koparmak icin.raporu kendi doktorunuz veriyor zaten zor bisey degilki.alin yaninizda bulunsun yinede stres yapmaktansa guvende olursunuz.benim fikrim bu tabi
znurstnKaraca Elifdilara aynen öyle🤦🏻♀️Arıyorum rapor istemiyoruz diyolar ama buradaki bi arkadaşı uçağa almamışlar rapor almak en iyisi
znurstnKaraca Beyza12344 size yapılan çok yanlış bişey olmuş üzüldüm söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor en iyisi rapor almak garanti olsun🤷🏻♀️