Nofa Kızlar temizliği nasıl hallediyorsunuz? Günlük temizliğiniz ve haftalık temizliğinizi nasıl yapıyosunuz?
Srhtzlyh Nofa salonu bir iki güne bir süpürüyorum haftada birde bütün evi genel temizlik yapıyorum. Perdeleri eşim asıyor koltuklar çekilecekse eşim çekiyor. Ağır işlerden kendimi sakınarak temizliğimi yapıyorum. Bazende sağolsun eşimle yapıyoruz o süpürüyor ben arkasından siliyorum. 34 haftalık olduk böyle böyle getirdik bakalım😊
KaanErkan-mom Nofa haftada bir yapıyorum süpürgemin çekim gücü yüksek zorlanıyorum. Günlük sadece tuvalet temizliği, yemek, çarşafımı filan çırpıyorum o kadar Önceden olsa hergün mutlaka açardım süpürge .
bb1509 Nofa saldım artıkın 😂 günlük üstten sadece görünen bir şey varsa.hftalığıda haftda bir süpür sil 🤦♀️halim kalmıyor malesef
Ahsennurrrr Nofa valla ben kahvaltıdan sonra mutfağı temizle yemekleri ocağa kou yemekler pişerken evi şupur çamaşır as sonra heryeri sil kuruuanlara katla yerleştir çocuğu yedir içir oyna zaman gecir biraz kaynanama kahveye yada oglunla yürüyüşe mahalledeki parka in cik çok bunalirsam bakkala akşam zaten adam gelecek sofra kur topla çay 😂 yatmadan evi topla oyu caklark topla bulaşık yıka ve uyu 😂😂😂
Duygusuz KaanErkan-mom aynen bizde de haftada bir yapılıyor eşim yapıyor bende bulaşık yemek falan ancak hallediyorum
nur94_ Hamile olduğumdan beri okadar halsiz o kadar hantal oldum ki temizliği yemeği yaparken eziyet çekiyorum resmen 🥺 2 -3 günde bir heryeri silip temizliyorum ama isteksiz isteksiz yapıyorum 😃 normalde çok titizim ama hamilelik beni iyice uyuşuk yaptı
KaanErkan-mom Nofa Evet klozeti temizlerim hergün. Enfeksiyon riskine karşı. Bir de adet edinmişim yıkamasam rahat edemiyorum 😊
Ahsennurrrr Nofa tabi yaa yoksa kafayı yerim valla canım sıkıldıkça ya biyerleri döküp silip yerlrstiriyorjm tekrar zaten evde ararsan iş çok bulunur valla 😂 yoksa pandemiden dolayı evde valla sıyırmak üzere yim
Elmaveannesi Nofa hamileligimin basindan beri kendim hallediyorum. Esimden Yardim istersem yapiyo ama benim içime sinmedigi icin illa benim yapmam lazim 🤣 3 4 gunde bir süpür sil yapıyorum
haziranin25i Nofa ayda 1 dip köşe temizliği için kadın çağırıyorum. Haftalık olarak eşim süpürüyor ben siliyorum 💜