Nurgul_kaplan- Merhaba hanımlar bugün gemiyle yolculuk yapacağım mide bulantım olursa neyle durdurabilirim fikirlerinize ihtiyacım var lütfen 🙏
Ayseege6156 Nurgul_kaplan- beniö mide bulantımı kesen tek ilaç zofer 4 mg dı başka hiç bişey işe yaramadı isterseniz kreker filan tüketin oda bastırıyor
Ayseege6156 Nurgul_kaplan- tabiki ben 3 ay kullandım her gün hemde tyoksa asla duramazdım etrafınızda muhalefen edecek insanlar olur ay içme ay yapma bilmem ne bunlara kulak asmayın doktorunuza sorun o size uygun ilacı verecektir 😊
Nurgul_kaplan- Ayseege6156 cevrem sakın içme bebeğe zararlı dedi korkularım oldu tabiki çok teşekkür ederim size
serpooe Ben tuzlu şeylerle bastırabiliyorum hatta genelde bişey yemiyorum artık acıkınca da tuzlu yiyorum dediğim gibi
Ayseege6156 Nurgul_kaplan- bana da öyle çok boş konuşan insanlar oldu tatlım ama kulak asmadım hiç şuan 28. Haftaya giricem soğuma 2 ay kaldı nerdeyse bebeğimde çok şükür herşeyş sağlıklı onlara aldırış etmemeni tavsiye ederim 😊❣️
Derenannecik45 Ay bende arabayla 20 dakikalık yol bile gidemiyorum ne araba ne uçak ne gemi asla gidemiyorum 3 gün yataklık oluyorum 😭