724mari Dokrorumun önerdiği doktorlar malesef ocak ayına kadar dolu ve Aralıkta gözükmem lazım . Ayrıntılı ultrason için önerebilceginiz doktorlar varmı ?fiyat nedir ve eşlerinizde yanına alıyormu?
Minik_mucizem_27 724mari Ahmet Başaran öneririm çok iyi. Kendi doktorum da ona yönlendirdi zaten. Fiyat 250 ödemeştik eşimi de almıştı☺️
Fenerliavukat 724mari Bende Ahmet Başaranı onerırım bırak esını almayı esını sınema salonu konforunda bebeği izletıyor sınevızyon aracılıgı ıle duvara yansıtıyor hem esın hem sen sınema ızler gıbı ızlıyorsunuz harıka yanı
Bsraklc 724mari Konya’da hangi doktora gidiyorsunuz :) ayrıntılı ultrasonu özel hastaneler yapmıyor sanırım dmi
Nuray23 Bsraklc ozel hastane yapiyor. Medova ozel hastanede yaptirdim ben 300 tl ye. Hersey cok sukur iyi cikti . Cd verdiler. Bebegimin kisa videolari var. Acip acip bakiyorum😂😂
724mari Bsraklc ben medicana da narin türkmene gidiyorum , ayrıntılı ultrason için büyükşehir hastanesinde müslüm sarıkaya ya gittim gayet memnun kaldım😌🌺
Bsraklc Nuray23 yaaa ne güzel bende medovaya gidiyorum güler hanıma şuan 15 haftaligiz az kaldı sayılır bizimde detaylı ultrasona 🤗 CD vermeleri çok güzel gerçekten 🤗