Vilmavebambam Cemrreedemirci bebekform.com’ da owli marka korseyi tavsiye ettiler bana. Turkiye’de satışı olmayan yurt dışında ünlü bir markanın birebir kopyasiymis. Sanırım ondan alacağım. Ama Kasım da bebeğe o kadar harcama yaptım ki ona hala sıra gelemedi maalesef.
Cemrreedemirci Vilmavebambam aynı durumdayız. Gebe pantolonu almam şart ama baya şart gittim bugün ve ne aldım tahmin et… Tulum… Lazım olacak diye gidip bi sürü tulum aldım deterjan şampuan aldım…
Aysnpmk Cemrreedemirci 15 gün önce sezaryenle doğum yaptım yamuna korse aldım m beden iki gündür kullanıyorum oldukça memnunum şu anlık 😊
Cemrreedemirci Aysnpmk yamuna ve owli marka netleşti gibi ikisine bakıp uygun kumaş ve bedende olanı alacağım.
Bdp Cemrreedemirci tabi ki ben kiloluyum ve ister istemez sarkmaktan korktum .direk kendisi ameliyat sonrasi korse vericem dedi sanirim onlar oneriyor marka vs
EsraUmt Cemrreedemirci Acele etme hastahaneden çıktıktan sonra da alabilirsin o anki bedenini ölçersin ben e bebekten owli korse aldım toparlıyor sıkı turuyor ve rahat ama daha sonra değiştiricem bu dönem iyi fazla toparlamıyor
hafsa0211 Cemrreedemirci ben de öneriler üzerine owli korse aldim trendyol indiriminden, beden olarak olcumler yaziyordu ona göre secmistim