sarisu1 Oykuaygun benimde okadar değişecek korkum vardı ki doktorum hala kız kız merak etme diye dalga geçer 😂
Oykuaygun Tdof26 görmüyorlar mı doktorlar mı iyi değil anlayamıyorum sağlıklı olsun diyoruz ama başta hazırlık yapıyoruz e bide insan haliyle merak ediyor
Tdof26 Oykuaygun görmüyorda olabilirler bilemiyorum ama iki farklı doktora gittim kimse kesin demedi benziyo büyük ihtimal tarzı şeyler söylediler
mom6565 Bende 19 haftalıkken gittim devlete belli değil dedi sırti dönük dedi oradan çıkıp hemn ozele gittim direk kız dedi acaba yanılmış olabilir mi buradakilerini okuyunca insan korkuyor degisir diye en iyisi birdahaki kontrolü beklemek
Ummudogan Sevilay7 genelde beta hcg filan yaziyor, özel de genelde ona göre söylüyor bebeği diye biliyorum ama net değil %70/%80 oranı var doğruluğu
A2017 Kız bebek dıyıp erkek çıkan ennelerin bebeği genelde doğuştan sünnetli oldukları için küçük oluyor mus pipileri fark edilmiyor mus diye duydum ne kadar doğru bilemem
A2017 Sevilay7 benim de bir kız bir erkek diyorlar bende bu yüzden ayrintiliyi bekliyorum halama dogduncaya kadar kız dediler doğduğunda erkek olduğunu öğrendik oda doğuştan peygamber sunnetliydi fark edilmemiş ti
Tdof26 Aslihanilhan canım kesin dediyse kesindir inşallah çünkü bana hiç bir doktor kesin demedi hep öyle sanki,kız gibi, erkeğe benziyor böyle saçma cevaplar.. bide benziyor dese bile insan kendini kaptırıyor
Aylayla Sevilay7 özel kliniğe gidiyordum annem hep bu kız diyordu ama anneme dr dan iyimi bilicez diyordum karnımı hep oğlum diye seviyodum sonradan anladım ne olursa olsun sağlıklı olsunlt başka bişey istemiyor insan