alininannesiiiii Sonunda ikili sayıya düştük 25+6 selamlaar sizin kaç gün kaldı bugün kontrolden geldik bebeğim 877grammış sizinkiler kaç haftalık kaç gram 🥳😇
Burculicee alininannesiiiii bizim daha 160 günümüz var biz 200 gr olduk 17+2 yiz iyiyiz çok şükür oğlum olacak nasipse bütün bebişler sağlıkla gelsinler inş 🌸🌸
AyGC alininannesiiiii ay ben de bu postu birkaç gün sonra açacağım inşallah 🤲🏻😊 25+4 günlüğüz. Dün doktora gittim 900 gramdı
alininannesiiiii Ebru555 maşallah sizin ki çok iyi bize göre doktorum bi sorun yok dedi ama çok şükür inşallah sağlıcakla kavuşuruz bebişlerimize☺️
alininannesiiiii AyGC maşallah bebişe çok fark yok yine kilolarda ya sağlıkcakla gelsinler inşallah🙏😇
alininannesiiiii AyGC bu postu açmak nasip oldu sizinde iki gün kalmış açmaya zaman hiç geçmiyor gibi resmen hergün bakıyorum kaç gün kaldı diye 😂
alininannesiiiii Ebru555 maşallah sağlıkla gelsinler inşallah kaç kilo aldınız ben 7 kilo aldım neredeyse bebeğe faydalı şeyler yemeye çalışıyorum ama zayıf olucak sanırım bizim oğlan
alininannesiiiii malatya4444 yaa inşallah bizde görürüz biran önce o günleri çabuk mu geçiyor 99dan sonra nasıl☺️😇
malatya4444 alininannesiiiii görürsün insallah🤗😊 evet gercektende ikili sayiya dustukten snra daha cabuk gecmeye basladi günler