Esoo0698 Ceyda9 Yeri daralıyor artık canım daha çok hareket eder tekmesi hafif olur. Bende 27+4 üm hiç durmuyor ama hep hareket ediyor eskisi gibi tekmesi güçlü değil 🌸
Yasemin301 Ceyda9 benim kontrolum vardi 2 gun once ayni seyi sordum doktora pozisyondan dedi bacaklari sksmis olabilir dedi hissediyorsaniz sknti yok ama iciniz rahat degilse bi doktora gidin
Mucizeeemmmmmm Ceyda9 27+6 bendede hareket aZlıpı var çokta kafama takmıyorum stres girmemek için gün içinde azda olsam hissetsem yeter hiç hissetmesem doktora koşarım onun dışında hareket aZlıpı normal
dilaradurmazz Esoo0698 merhaba bende 27 haftalık hamileyim önceden hissediyordum ama dünden beri hissedemiyorum tatlı da yesem ne yapsam olmadi normal mi sizce
Ceyda92 Esoo0698 evet canm benimde ediyo ama cok güçsüz bu arada yeni acmistim bi türlü giremeyince tekrar actim 😑
Cicek33 dilaradurmazz bazen bebekler uyuyor olabiliyor ya da pozisyondan olabiliyor . Bizimki mesela plasentanın arkasında kalmıştı ben hissedememiştim içiniz rahat etsin istiyorsanız yarın sağlık ocağına gidip kalp atışını da dinleyebilirsiniz
Ceyda92 Yasemin301 ins. Pozisyondandir canm bende doktorum sorucam 😑 insan ister istemez tedirgin oluyo 😏 bu yeni hesap digerini yeni acmstm giremedim 😳
dilaradurmazz Esoo0698 çok teşekkür ederim acile gitsem olur mu nöbetçi kadın doğum oluyor her zaman yoksa sabah mi gitsem
Gulay_41 27+3 günlük hamileyim bir haftadir benimde bebeğimin hareketleri azaldı eskisi kadar güçlü değil aciktigim zaman hafif bir kimildama oluyor sanırım yeri daraliyor iki hafta sonra kontrolüm var bende bazen tedirgin oluyorum.
Cicek33 Bizde de hareketler eskisi kadar değil ama güçlü sert dönüşler oluyor . Doktorum önemli olan 30 dan sonra demişti . İki gündür böyle bir ittirme hareketi oluyor sadece