Burcugok Bugün çok ciddi anlamda sol tarafimda kalça ve bacak ağrısı var henüz 2 aylık hamileyim normal mi ?
Lamelif Burcugok normal canım bende oldu magnezyum kullanıyorlar genelde ben 3-4 kez içtim sonra bıraktım geçti diye
Refiagulen Burcugok ayyyy hemde nasıl bi ağrı kalçada anlatamam sanaaa hiç bi çözüm yolu bulamadım daha
gizemmm Burcugok benim ilk üç ay kalça ağrım çok vardı normaldir herhalde şu an herşey yolunda gidiyor benim çünkü 31+6 yım 😊
Diraraa Benim bu sekilde agrilarim oldu 2.aydan itibaren ara ara hala tekrarliyo doktorum da normal dedi
Bsr Benimde 9.haftamda oldu canım ben kalcam çıktı falan zannettim doktor magnezyum verdi 3 kere içtim sonra bırakıp hergün bir soda içtim ondada magnezyum var birde geçen okudum bir avuç kabak çekirdeğide bir insanın bir günlük magnezyum ihtiyacını karsılarmış şimdi geçti benim şükür 🙏🏻
Burcugok Bsr o halde ben pazartesi doktoruma danışayım şey diye düşündüm önce bugün baya yürüdüm ondandır dedim ama alakası yok sanırım dediginiz gibi olabilir
cevriyetoy Burcugok Hayırlı olsun senin ağrılar simdiden baslamis😊 soda muz ya.da magnezyum ilacı hafifletir ama gecirmez. Ve ilerleyen aylarda ona sırt bel kaburga ağrısı da eklenecek tecrubeyle sabit canım 😊 26+1 deyiz ağrimayan yerim yok
Gulnur Burcugok ben ilk aylarda oyleydim simdi ara ara oluyor normal yani vcd bebege uyum saglamaya calisio
Clover Burcugok canım onlara alıs ben 25 hafyalıgım vucudumda varlıgından haberim olmayan yerlerim agrıyor.kalcam, vajinam,ic rahin kaslarım falan.magnezyum icmeye erken baslayabilirsin. Yuruyus ve hafif egzersi yapabilirsin.