Bende 14 haftalık oldum bugün kızımla ama bende 9 haftalıkken şiddetli kanamayla hastanelik oldum sonra bebeklerin iki ayrı kese ikizi olduğu yani bebeklerimin ikiz olduğunu fakat birinin hiç ama hiç gelişmediği kalbi bile atmadan çürüyüp düşeceğini söyledi zaten bir hafta sonra yine şiddetli kanamayla hastanelik büyük ciğer gibi et parçası düşürdüm sanırım çürüyen düşen bebekti ve onun düştüğünü artık rahat olmam gerektigini ve diğer bebeğe hiçbir zarar vermedigini söyledi doktor ama şuan ki karnımda ki bebek için hala düşük tehlikesi devam ediyor çünkü sık sık kanama geçiriyorum bazen hafif bazen yoğun hastanelik oluyorum ama bebeğimin kalbi atıyor ve sagligida çok şükür iyi ama kanama alanım olduğu için kanamam ve düşük riskim hala devam ediyor progestan ve iğne kullanıyorum kanama alanı biraz azalmış dedi doktor ama yinede beni korkutuyor sonuçta kanamam hala var aranızda benim gibi olan veya benzer arkadaşlar varsa biraz bilgi verir misiniz ilk gebeliğim ve bazen ufak ufak kan pıhtısı da geliyor peceteyle ezince parça değil kan pıhtısı olduğunu anlıyorum çünkü ezilip dağılıyor kan haline dönüyor acaba o pihtilarda içerde biriken kanama alanından mi geliyor