Drnzgn DlgluSeyda ben hamilelik sürecini bitireyim doğumdan sonra veririm benim mesleğim beslenme danışmanlığı zaten
Oznuryunus Drnzgn bir sürü vitamin içiyorum canım zaten dedim sen alma bebek alıyor dedi günde 6 7 öğün olarak ye yoksa zaten bizim gibi oturup yiyemezsin dedi
Drnzgn Oznuryunus o zaman sıkıntı yok kendine dert etme ne güzel işte hamileliğini sismeden tamamlayacan
Arzuoguz Drnzgn evet doktor da öyle söyledi içtiğin su bile bebeğe gitmiş dedi güzel bi durum herkese nasip etsin 😂😂
Aminemmm 20+1 haftalık hamileyim 4 kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum korkuyorum çok kilo almaktan 😞😞
Ec0709 ipekipek ay evet dimi😂😂 ben de 28deyim 9 kilo aldım ya icim acıyor su an jsjfkskfkskkdkxk bakıyorum hic almamıslar hayır ben de böyle bakınca cok almıs gibi durmuyorum ama tam tamına 9 kilo almısım skdksllfslcklc sinirlerim bozuldu
1993mr Drnzgn evet bende verdim 3 kilo inşalalh alırım doktorumda biraz kilo al artık diyor 1 kilo bile almadım
Selinaymurat Bende 22 hafta ma giricem henüz hiç kilo almadım 52 kiloyla hamileydim 46 kiloyadüştüm verdim sizce kötü birşey mi bilgilerinizi bekliyorum 🤗