Drnzgn WmonallissA gelirsin bu haftadan sonra merak etme benimde 20 haftadan sonra açıldı iştahım falan
mineu8 Drnzgn ilk gebeligimde 61 le kalıp 70 le doğum yapmıştım 4 sene oldu nerdeyse şimdi ikinciye hamileyim 69 la kaldım 17.haftaya gideceğim hala aynı 69kg ben genelde doğum sonrası midesi genişleyip kilo alanlardan oldum dikkat edin derim 😅
Drnzgn mineu8 doğum sonrası gereken diyetleri yaparım gerekirse şuan da sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum benim mesleğim zaten beslenme danışmanlığı ☺️☺️ama gene de hiç belli olmaz terzi kendi söküğünü dilemez derler 🤣🤣
Drnzgn Mymom_61 hiç kilo almamak mi enteresan ilk defa duydum doktorun bebeğin saglikli diyorsa bebeğin kilosu iyiyse gayet iyi bence
Itssoelif Drnzgn yaa bize de günde mutlaka yememiz gerekenleri yazar mısın😍 mesela ben hem ceviz hem fındık hem badem yiyorum aynı gün içinde, çok abartmıyorum dimi 😅
Drnzgn Gelecegin1annesi- daha alırsın merak etme bende o haftalarda hep verdim 20 hafta dediği gün mide bulantılarım kesildi iştahım açıldı şimdi de yemekten Ali koyamiyorum kendimi
Drnzgn Ipek0z bol bol yağ sür bende inşallah anneme çekerim diye dua ediyorum annemin ne çatlağı var ne doğum kilosu kalmış ve doğumlari hep kolaymis
ExcitedMom Rumeysagnc bende en son 11 haftamda gittiğimde 3 kilo almıştım şimdi 13 üm kaç oldum bilmiyorum ben çok hızlı gidiyorum sanırım
Oznuryunus Mymom_61 bende aynı şeyi düşünüyordum canım benim başıma geldi ilk üç ay 4 kilo verdim şimdi hamile kaldığım kilodan 2 kilo aldım ve 35 haftaligiz