Ipek0z Drnzgn ne güzeell 😍 ama herkes genetik diyor benim annemde o kadar çok var ki korkuyorum 🤦🏻♀️
Srhtzlyh Drnzgn biraz boyum kısa o yüzden fazla almaktan korkuyordum ama şükür çok almadım. 155 boyum 57 ile hamile kaldım 65 olmuşum. İnşallah 70 i geçmem😊
ipekipek Bence bu post kötü bir post :)))) nasıl sadece 3 kilo - 5 kilo alıyorsunuz biraz anlatsanıza :)))şaka bir yana 34+1 deyim 13 kilo almışım :)
Mymom_61 ipekipek yani bana da garip geliyor bebek zaten ortalama 2500 3000 kg eee bu bebeğin suyu var eşi var senin göğsünde ki süt var ki o süt için 1 2 kilo diyorlar 🤷 biri bize anlatsın aydinlanalim
Ec0709 ipekipek ay evet dimi😂😂 ben de 28deyim 9 kilo aldım ya icim acıyor su an jsjfkskfkskkdkxk bakıyorum hic almamıslar hayır ben de böyle bakınca cok almıs gibi durmuyorum ama tam tamına 9 kilo almısım skdksllfslcklc sinirlerim bozuldu
asellolya haftamdayım, 60 kilo ile hamile kaldım, dengeli besleniyorum mümkün oldugunca spor ve yürüyüşü elden bırakmadım. Su tüketimi susadığım icin sürekli en az 2,5 litre günde. hala 60 kiloyum , bu sabah tartıldım. Bebeğin gelişimide suan ki durumuda doktorumuza göre oldukca iyi gidiyor. Vitamini ve dengeli beslenmeyi aksatmamaya calısıyorum.
Ebru-1990 Drnzgn 3. Gebeliğim diğerlerinde de 6-8 kilo arası aldım toplamda bunda nasıl olur son aylarda birden alır mıyım bilmiyorum 😁 sağlıkla kucagımıza alalım da kilo verilir
Drnzgn Ipek0z bol bol yağ sür bende inşallah anneme çekerim diye dua ediyorum annemin ne çatlağı var ne doğum kilosu kalmış ve doğumlari hep kolaymis
DaisyMom Drnzgn 28+4 haftadayim 8 kilo almisim 🙄🙈 bi ayda iki kilo birden almisim😂guzel gidiyor çok sukur.Covid gecirdim iki gunum kaldi karantinamin bitmesine.Onun disinda iyiyiz kizimla❤