minikcivcivim bebegimmm16 benden geçti canim artık ben doktora gidemiyorum normal yollada olmuyor zaten başka bahara artık ⚘🙏 siz bana güzel haberler verin inşallah bekliyorum güzel sonuçlarını unutma benj bana da yaz canim
bebegimmm16 minikcivcivim kuzum deme boyle. Rabbim en umutsuz kaldığımız zamanlarda yardım eder bize hiç üzülme. Güzel gönlüne göre olsun herşey. İnşallah sende ben de kavuşuruz. Biz de annelik duygusunu yaşarız hayırlısıyla
minikcivcivim bebegimmm16 inşallah bebeğim inşallah 🙏🙏 rabbim her kadına annelik duygusunu yaşatsın inşallah ❤❤
bebegimmm16 [silindi] kuzum adetin 6.gununden 12. Gününe kadar bir tatlı kaşığı yoğurtla karıştırıp ue dedi ben 4. Günden başladım 😄😄
[silindi] Ben kullanıyorum femara ilk ay değerimi yükseltti ama gebelik olmadı bu 2. Ayım hayırlısı ♥️ Progesteron değer düşüklüğü var bende de
bebegimmm16 [silindi] ya bana bı omceki doktorum progesteron kullandırdı düşük önleyici için kullanılan var ya
alenrenas1 bebegimmm16 bende de pcos var duphaston kullandım 5 gün adet oldum adetin 2 . Günüde femaraya başladım 5 gün yine o ay hamile kaldım
bebegimmm16 alenrenas1 çok sevindim kuzum. Benim geçen ay baktığında pko uok demisti bu ay da hafif pko görünümü var dedi korktum femera pkoda etkili değil mi birde inofolic combi vitamin verdi folik asit pkoya iyi geliyormuş
alenrenas1 bebegimmm16 evet femara genelde pcos hastalarında en cok işe yarayan ilaç pcosda kilon yoksa degerlerinde normalse hiç kafana takma önemli bir problem değil inşallah sende kalırsın hayırlısıyla
bebegimmm16 alenrenas1 yok kuzum kilolu değilim çok şükür inşallah güzel sonuçlar alırım çok umutluyum
alenrenas1 bebegimmm16 cok iyi canım hiç stres yapma bende hep adet gecikmesi oluyordu kullandıgım bile kesin hemen olmaz dedim adetim baya gecti 47. Gün test yaptım 😂 7 haftalıktı betam 15000 üstü cıkmıstı