Gamzeee60 Fundakoc hayır iğneyi vurduktan sonra kestiler hiç hissetmedim biraz dikiş atarken hissetim oda dayanılmıcak birşey değildi canım
Gamzeee60 Beyzaylmz7 yok canım hissetmedim ben kesi atılırken iğne vurdular ama dikerken hissetim dayanılmıcak bir acı değil merak etme
Gamzeee60 Aytenkrsln sağol canım Allah razı olsun seni gayet iyi anlayabiliyorum ben yürümekte bile zorluk çekiyordum sağ Salim alırsın kucağına inşallah
Gamzeee60 Zeyyno_ sağol canım benimde ilk gebeliğimdi ben suyum geldikten sonra dayanılmıcak dereceye gelmiştim halsizleşmiştim ama Allahım onada dayanma gücü veriyor korkma inşallah sağ Salim alırsın kucağına 🥰
Gamzeee60 Nazliakm teşekkür ederim canım üniversite hastanesinde yaptım bebeğim doğduktan sonra dikişi bile sormamışım doktora 😂
Gamzeee60 Cemrece teşekkür ederim canım kesi atılmadan önce iğne yapıyorlar iğneyi bile hissetmedim ben sonrasında kesi atıyorlar biraz dikerken canım acıdı o kadar korkacak birşey yok yani
Gamzeee60 _sevilcnklc teşekkür ederim canım. Korkacak hiçbirşey yok kesi atılırken iğne yapıyorlar kesi atılmadan önce sonrasında kesi atıyorlar ben hissetmedim bende çok korkuyordum ama korkulacak birşey yokmuş inşallah allahım bir sesle kurtarır