Ozzzzzz Merhaba lütfen yardımcı olur musunuz ? 36 haftalık gebeyim. Adet olmuşum gibi bi ağrı var. Kasık ve bel bölgemde. Doğum sancıları başlıyor olabilir mi ? Evde yalnızım ve korkuyorum eşim işyerinde ve çok panik gereksiz yere telaşlandırmak istemiyorum
hlyakoglu Ozzzzzz benimde öyleydi bekledim geçer belki diye acile geldim sanci ve 3 cm acilmam vardı ama sanciyi durdurdular bekliyorm
elisas-mom Ozzzzzz sakin olun bu tip regli sancıları bu haftalarda olabiliyor. Solunuza uzanın biraz dinlenin egerki geçmiyorsa ağrı dakikasını kontrol edip doktorunuza danışın. Bende o haftalarda yaşadım şuan doğumuma 5 gün kaldı ara ara yine oluyor banada. Ama tabi ki ağrının belden gelmesi ve dakikasını mutlaka kontrol etmelisin. Bana doktoruma ve ebem bu şekilde söylemişti.
Ozzzzzz zeratzelal kanama yok ama tuvalete gitme isteğim var gidiyorum bişey yok uzanmalı mıyım evin içinde yürümeli miyim ? 🥺
hlyakoglu Ozzzzzz yürüdükçe açılma olabilir eğer sancı ise yatın bence belki 2 hafta daha durdururlar eğer sancı ise bir gitseydiniz acile
Elifbebek 39+3 teyim 2cm acilmam var bende dogumu bekliyorum ayni agrilar banada gelip gidiyo ama duzenli degil surekli tuvalete gitme istegi oluyo gidiyorum bisey yok ne oluyo bende anlamadim 🤷♀️
Ozzzzzz hlyakoglu kuzucuk az daha sıksın dişini Rabbim hayırlısını versin sağlıkla gelsinler inşallah
Ozzzzzz elisas-mom teşekkür ederim düzensiz bir ağrı şekli var 14:12 - 14:39 - 14:47 de de kasılma gibi bişey oldu
elisas-mom Ozzzzzz yalancı sancılar canım bende çok korkuyordum hemen doktora yazıyordum. 5 dk nin altına düşmesi gerekmiş doğum sancısinin.
Ozzzzzz hlyakoglu en son ki kasılma gibi oldu hatta hareket ediyor diye mi acaba diye düşündüm karnım kasıldı bakalım bekliycem biraz daha haber vermek için eşime ama tedirginim de