Ayoz 14+2 haftalık hamileyim devam ettiğim hastane covid olursak doğuma almıyor bu sebeple değiştireceğim pendikte hastane ve doktor tavsiyelerinizi bekliyorum lütfen canım çok sıkkın yardım!
esraizmirli Ayoz genel olarak özeller covidli gebe almıyor canım ben pendik medipole gidiyorum orasıda almıyor
Ayseege6156 Ayoz ben Gaziosmanpaşa Medicalpark a gidiyorum avrupa yakasındayım Medicalpark alıyor covid de olsan yani benim doktorum kabul ediyor belki orda kaynarcada Medicalpark var baya büyük biyer oraya sorun isterseniz
Ayseege6156 Ayoz doktor olarakta merkez de İLKAY FİLİZCAN var kendi muayenesi var mükemmel biri benim bütğn sülalem onda doğum yaptı doğum yaptırdığı anlaşmalı hastahaneler var isterseniz ona da bi görünün çok ilgili naif biri
nisanurcanevi Ayoz pendik medipol hastanesi Emine Ünlü Değermenci… Kesinlikle tavsiye ediyirum ben cok memnunum. Ama korona olunca alirlar mi bilmiyorum onu sorman lazim
Ayoz esraizmirli pandemi hastaneleri alıyor onlarda da doktor karantinaya alındığında sıkıntı yaşanıyor başıa doktor ayarlayamıyorlarmış
Busraveminisi1 Ayoz ben pendik medical parka gidiyorum ama canım oradı da covidli olursan doğum yaptırmayız dedi
Ayseege6156 Busraveminisi1 doktorunuza göre değişiyodur belki bilemicem benim yakın arkadaşım daha yeni doğum yaptı
Busraveminisi1 Ayseege6156 doktorum prosedür gereği benim elimde değil demişti daha geçen cumartesi konuştuk doktoru kim bilginiz var mı bir de pendiktekinden bahsediyorsunuz değil mi
Ayseege6156 Busraveminisi1 hayır Gaziosmanpaşa Medicalpark canım benim arkadaşım burda kadın doğumcunun yanında çalışıyor üstelik kendisi de doğum yaptı o yüzden şaşırdım belki pendik kabul etmez hepsi bir değil maalesef
Busraveminisi1 Ayseege6156 hmm anladım o zaman ben Pendik ten bahsediyordum siz de kaymarcadaki deyince orayı söylüyorsunuz sandım☺️