pilavustutavuk cryingbaby benim doktorum bana magnesie calcinee vermişti. Toz formunda bir bardak suya atıyorsun, eriyene kadar karıştırıp içiliyor. Ne tadi var ne tuzu:) tatsiz olduğu icin sade su içer gibi içiyorsun. Doktorunuz tabiki sizin icin en iyi olani bilir ama bu ilactan bir barda icince ne lavmana gerek kalır nede baska ilaclara.
idiloska cryingbaby Mısır yiyip su mu içseniz üstüne. Henüz öyle bir şeyim yok ama bulantılarım felaket, hayattan soğudum aşırı mutsuz ve ağlak bir haldeyim. Gerçekten çok zormuş gebelik
cryingbaby Hepinize cok tesekkur ederim, doktorumu aradim, Bekinus hap ve 2 adet lavman verdi, hemen uygul dedi, haptan basladim bakalim neler olacak. Yoksa mecburen lavmani yapacagim. Bu stresi ve agriyi cekmektense 😔
Bulut-Mavi cryingbaby bir dahakineeee gliserin fitil deneyin hem zararsız hemde dışkıyı yumuşatıp kolay çıkmasını sağlıyor.. Hemoroid varsa biraz dikkat ama ..
EceEgemen cryingbaby yok cnm Komposto gibi kaynatıyosun sonra rondodan geçiriyorsun o şekilde soğutup içiyorum
haziranin25i cryingbaby doktoruma sorduğumda duphalac surubunu önermişti içmeme zaman kalmadan tuvalete çıkmıştım 🙄🤭
34_21_23 cryingbaby bende bi ara çok gerilmiştim tuvalete çıkamıyorum diye. Muz yapıyormuş bende muzu kestim normale döndüm. Birde dışardan kuru kayısı Al onu hoşaf yap yada komple süzgeçten geçir meyve suyu yap aç karnına bir bardak iç. Belki iyi gelir. Bide hakiki zeytinyağı. İnşallaj geçer
Dilara1503 cryingbaby ben hamileliğimin başından beri bekunis kullanıyorum ve o şekilde çıkıyorum kabızlık benmde sorunumdu bir sorun olmadı çok şükür doktor da kullanabilirsin demişti 29 haftadayım hala kullanıyorum yapacak birşey yok diğer türlü kanama oluyor aşırı
Kaderimm cryingbaby tatlım ilk hamileligimde çok çektim bundada aynı her eczanede olmaz ama aktarlara felanda bak kabızlık sakızı diye bı sakız var beni o rahatlatti diğer hiç bişey ise yaramadi