EsraKaraku Daha çok yeni hamileyim ve nereye hangi doktora gidiceğime karar veremedim tavsiyeleriniz hangi hastane ve hangi doktor ?
ozgeerilmez EsraKaraku Merhaba🤗 öncelikle hayırlı olsun , ben aile konak hastanesinde numan beye gidiyorum
Cicianne EsraKaraku 2.hamileliğim ikisinde de Kocaeli Tıp Merkezinde Hilal Bayram var onu tercih ettim 3.de olsa ona giderim çok memnunum tavsiye ederim.
Yelizcevik EsraKaraku merhaba canım hayırlı olsun ben özel izmit kadın Doğum Demet hanıma gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim hemde Çarşıda 🙃
Acrbaby EsraKaraku akademi hastanesi nuri hüseyinoğlu na gidiyorum 😊 25. Haftadayız. İlk erken doğumumuda kocaeli tıp hilal bayramda yapmıştım hiç memnun değilim ondan .
EsraKaraku ozgeerilmez merhaba ☺ Aile kona Gölcük’te değilmi ? Orası bana çok ters yoksa orda Ahmet coskan var onu istiyordum ama ben İzmit’te oturuyorum 😏
BarBeyzazer Cihan hastanesi Emine Özdemir yada Sebiha Özdemir ikiside iyi tavsiye ederim ben ikisinede gidiyorum ☺
EsraKaraku Yelizcevik Petek’i doğumu nerde yaptırıyor ve muayene Doğum ücreti ne kadar biliyor musunuz ☺
Yelizcevik EsraKaraku normal doğumu orada sezeryanı ise daha çok Cihan Hastanesi’nde yapıyormuş doktorum , muayene ücreti 70 tl Doğum ücretlerini bana yazmıştı doktorum ama İnanın kaybettim 😂 bidaha sorucam ama en yüksek rakam 2 bini geçmiyordu sezeryan olarak
Acrbaby EsraKaraku 140 tl muayene ücreti canım doğumda oda süsleme ve fotoğraf albümü dahil 3500 diye biliyorum , süsleme ve albümü kendim yaptırıcam ve faturada almazsak fiyat düşebiliyor 😊
EsraKaraku Yelizcevik çok iyiymiş suan aklımda 2 isim var bir Ayşegül hanım Kocaeli tıpta 2 Demet hanım izmit kadın Doğumda ☺
Sedda Acrbaby paketten onları cikarmiyolarmis diye duymustum hiç konuşma fırsatınız oldumu bu konuyu hastaneyle.