Acemi_anne04 Acemi_anne04 @Gulsen4224 canım tekrardan bi ultrason kagıdına bakarmısın doktorum hala cinsiyet tahmini bile yapmadı merak ediyorum🤭🙈
Hsnabiroglu Acemi_anne04 ben 23. Haftada öğrendim canm hep kız hissediyordum bir sürü eşya da almıştım hatta ama erkek mis bizimkisi🤣🤣
Acemi_anne04 Gulsen4224 bakalım detaylı ultrasonda söylicek mi doktorum hiç bi tahminde yapmıyor insan merak ediyor😊
Nurray Acemi_anne04 devlette genelde söylemiyolar özelde daha erken söylüyolar. Tabi parayı aldıpı için ilgileniyo sağolsun 😏
Nurray 15 haftalık mı ben daha 8.ayımda öğrendim cinsiyetini 😣 sağolsuun açmadı o minnak bacağını bi türlü ve sonuç kız 😍 belliydi bukadar nazdan zaten 😂 erkek hemen belli oluyor genelde. Kızlar geç gösteriyo (isnistalar hariç) olsun hem edepli derler 🤗😇
Hann Ben 30. haftada öğrenmiştim ilk hamileliğimde anca. Yani 15 daha ne ki 😂 Şimdi doktorumu değiştirdim bu sefer 19 haftalıkken bakacak
Acemi_anne04 Hann doktorum sanki biliyorda söylemiyor gibi geliyor bana çünkü 2li taramada 16 haftada söylerim dedi simdi 15 haftalık belli olmaz daha zamanı var diyor🤔
Acemi_anne04 Hsnabiroglu bende başlarda hep kız hissediyordum 3 4 haftadır erkek gibi geliyor sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil sadece insan merak ediyor😊
Nurray Acemi_anne04 özel mi doktor gnelde onlar hemen söyler. Yada haftayı bekliyodur kesinleşmesi için. Snra yanıltmamak içindir. Belli olmaz dediğine göre bi tahmini var ama söylemiyo .
Hsnabiroglu Acemi_anne04 rabbim tüm annemlerimize yardım etsin hepsi sagsaglim alır inşallah kuzim 😘😘