cerencann nilsmother fiyatları neler acaba birde kalitesi nasıl benim de kızım olacak nasip olursa bende ordan almayı düşünüyorum 😊
Lady-pnkk Bende lcw dan alisveris ysptim hemende geldi urunler harika kaliteli herseyi ordsn almayi dusunuyorum
tugbaayilmazz Daha önce lcw de çalışan biri olarak söylüyorum bebek kıyafetlerini gözünüz kapalı alabilirsiniz. Her türlü testten geçmektedirler. 😊
nilsmother cerencann https://imgyukle.com/i/Ykd45Y Fiyatlar bu şekilde canım kalitesine bayıldım hepsi birbirinden hoş yumuşacıklar🤩
nisotti nilsmother çoook güzeller. Kumaş kalitesi nasıl?? Ben kendime hiç waikikeden almadığım için bebeğe de almaya çekindim. Yetişkin reyonundaki çoğu şeyi naylon gibi:( ama aldıklarını çoook şık
nilsmother nisotti lcw ürünleri genelde pamuklu canım yetişkin ürünleri de çok güzel bnde ilk defa bebek için aldım ama bayıldım malları çok güzelmiş yumuşacık 🤩
cerencann Yenidoğan takımı aldınız mı hiç bende kararsız kaldım kızıma 1-3 ay mı alsam yenidoğan mı alsam diye. 1-3 ay büyük gelir mi acaba yenidoğan döneminde?
nilsmother cerencann yenidoğan takımları 50 cm oluyo canım o da çooook küçük Bn 0 3 ay aldım hep. Bi tane yenidoğan tulum aldım o da acemilik oldu doğar doğmaz giydirilmeli yani o kadar küçük. 03 ay almanı tavsiye ederim
Oyku-kdgn cerencann 0-3 ay büyük geliyor doğduğu gibi giyemiyor 1 aylıkken falan başlıyorlar genelde 0-3 ayları gitmeye çok büyük giyerse de bedenini sarmaz o da üşütür bir iki tane yenidoğan aldım aklınızda bulunsun ☺️