Nurse_91 Çatlatma iğnesinin 14. Gunundeyim çok fena karın ağrım ve baş ağrım var adetime 1 hafta var dün test yaptım negatifti normal adet zamaninda mi adet olacam yoksa iğnenin 14. Gununde mi Bu sekilde negatif olup hamile olan var mı
mercimeginanne Nurse_91 ben hep çatlatma iğnesinin 16. Günü adet olurdum hiç aksamazdı. Kan mı verdin normal idrar mı yaptın?
afrasil Nurse_91 canım üzmek istemem ama olsaydı dün çıkardı . Ben 16 gün sonra olmustum yanlış hatırlamıyorsam
sophia Nurse_91 catlatma ignesinde 15veya 16 gun sonra adet olacaksin canim 😊 1 hafta yok yani adetine. O tarih igneye gore degisir. Umarim hayirli haberler alirsin.
Smm12efe- Nurse_91 14. Gün idrar testim silik çıktı 15. Gün kan verdim Beta 79 çıktı çok şükür 🙏🏻🥰 Rabbim size ve isteyen herkese nasip etsin inşallah.
mercimeginanne Nurse_91 bazen geç çatlama oluyor iğneye rağmen bir iki güne adet olmazsanız kan verin bence. Çatlama olmadıysa da kiste dönüşüyor adet çok geç sökülüyor ağrılı şekilde
Nurse_91 mercimeginanne yaa ilk kez vuruldum ben iğneyi pandemiden dolayida gitmek istemiyorum normal adet tarihime 1 hafta olsada igneden sonra olmam gerekiyor değil mi o tarihi beklemeden ?
Nurse_91 afrasil bende öyle düşünüyorum bencede çıkardı hayırlısı ya bu ayda olmadi demekki 😔😔 2 gün sonra bende olurum heralde
Nurse_91 sophia hmm ilk kez vuruldugum için bende onu bekliyordum olsaydi çıkardi demekki bu ayda hüsran hayırlısı..
Nurse_91 Smm12efe- aminn insallah bende 13. Gun negatif çıktı keske silik çıksaydı bir umut var derdim 😭😭
Nurse_91 Smm12efe- pandemiden dolayi gitmek istemiyorum ama merakta ediyorum 13te negatif çıktı olsaydi cikmaz mıydı
Smm12efe- Nurse_91 valla ben 14. Gün baktım testim ilk başta negatif çıktı atmadım testi 2,5 saat sonra tekrar teste baktım silik çizgi vardı. Özel hastane felan yokmu canım hemen gidip kan verip dönsen.