Eşim dün test yaptırdı pozitif çıktı. Geçen hafta ailemden beş kişi de çıktı. Yine dün ebe kontrolüm vardı 28 +2 gündeyiz. Karnın çok gerilmiş dedi. Evet bazen daha çok geriliyor acıyor dedim. Ultrasonla bakacak koyduğu an acımaya başladi. Gidebilirsen bi doktorunla görüş dedi. Aradım, gel dedi. Rahim boyun kısalmış dedi. Alttan bakacağım nst gir dedi. Tahlil verdim. Nst için bir şey demedi. Dememesi iyi olduğundandır değil mi? Çok yoğun enfeksiyon çıktı, suyun fazla dedi. Şeker yüklemesi yaptır dedi. Ama şuan yaptıramayacağım, karantinan bitince yaparız dedi, ve belki bende pozitif olabilirim çünkü ateşi çıkınca düşürmeye çabaladım. Ağrısı vs vardı hep ilgilendim eşimle. Bu durumları yaşayıp doktorunuz ve siz neler yaptınız? Şuan eşimden ayrı,annesinin teras katta kalıyorum, boştu akşam hemen bi temizleyip hazırladılar. Ne yiyip ne içeyim, öğünlerim nasıl olmalı? Ya da ne yapmalıyım.. Lütfen cevaplarınjzı bekliyorum.
Sakarya medar ilknur hanıma gidiyorum. Belirttim, ve durumumu biliyor ama dinlen dedi şunu ye yada yeme bir şey söylemedi🤷♀️ suyun fazlalığı şeker ise bana ona göre beslenme vermesi gerekmez miydi? Bu konuda kendim mi yol izleyeyim?
Bir de şuan risk olduğundan kayınvalidem yemeğimi yapıp getirecek.bi ufak odada bebeğimleyim. Ne olur cevap verin🤷♀️