Mom86 Nisa2077 Korkmakla.haklisin ben her iki gebeliğimide test çektim testi attım 🙄anneme görüntülü arayarak gösterdim ama 😂tabi sonra bu keisn değil kan sonucu deidm oda çıktı buda keisn değil bebeği gormeden heveslenmeuin dedim öyle oldu ikisinde de cnm ama dışardan kimseye demedik
Nisa2077 gkcy işte tembih ediyosun ama onlar pek dinlemiyor maalesef canım. Hadi kendi annene biraz nazın geçiyor defalarca kez uyarıyosun ama kayınvalideye pek bi şey de denmiyor, ancak eşim tembihlerse üst üste olabilir😀
1maviyol Nisa2077 biz öğrendikten bi gün sonra 1. Derece ailemize söyledik, 16. Haftada da fotoğraf paylaştık yani akrabalar falan o zaman öğrenmiş oldu 😊
ysfali06 Nisa2077 biz kalp atışını duyduğumuz zaman söyledik sanırım 8 ya da 9 haftalık tı 🤗 o da sadece anne baba ve kardeşlere diğerlerine onlar iletti sanırım 😅
1maviyol Nisa2077 zaten biraz lekelenmeli falan geçti ilk 11 haftam o yüzden bekledik iyi oldu ☺️Çok şükür geçti o günler
ysfali06 Nisa2077 hızlı yayılması güzel oluyır çnkü biz nasıl söyleyeceğimizi bilemedik 🙈 zaten o yüzden kalp atışını bekledik direk attık ses kaydını 😅😅😅
Buketg13 Nisa2077 bende belli bir haftaya kadar söylenmemesi taraftarıyım bekleyin bence de burda atın heyecanınızı 😅
Nisa2077 Buketg13 zaten burayı keşfetmeden önce evdeki balıklarla konuşuyodum, size kardeş mi geliyo hı? Falan diyodum😂 eşim o yüzden çok sevindi böyle bi platform keşfetmeme😀
Deletedmom15 Nisa2077 ilkinfe hemen herkes duydu 2 aylik olana kadr. Bu hamileligmde daha sadexe 1. Derece akrabalar biliyor 12 haftadaym söylemeyi düşünmüyorum bir sure daha
Nisa2077 Buketg13 yani en son regl tarihime göre 4+4. Yarın doktor kontrolüm var orda belli olur mu bilmiyorum☺️ Ancak 4 gün önce beta hcg değerim 1150 çıkmıştı o yüzden geç döllenme olduğunu düşünmüyorum bakalım hayırlısı☺️
Busraveminisi1 Nisa2077 ben gebelik testi yapar yapmaz annelere söyledim sonrasında doktor kontrolüyle de 1. Derece yakınlarıma onun dışında şuan 33+7 yim arkadaşlarım ya da akrabalar bilmez nasılsa evdeyiz diye de ne sosyal medyada açıkladım aileleri de tembihledik söylemesinler kimseye diye
Nisa2077 Busraveminisi1 aynen ben de sosyal medyada pek aktif değilim hele bi böyle konularda hiç değilimdir. Yakın arkadaşlarıma ilerde söylerim ama akrabalar artık ne zaman duyarlarsa özellikle söylemem bende. Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah hepimiz☺️