Ftmhsyn92 Doğuma gidiyorum dualarınızı eksik etmeyin,suyum geldi sancım yok,rabbim tüm hamileleri acısız ağrısız evlatlarını kucağına almayı nasip etsin,dua eden herkesten Allah razı olsun
Kevserrrr1 Ftmhsyn92 Allah yardımcın olsun canım benim sağ salim bebeğini kucağına alırsın inşallah 🙏
Ahsennurrrr Ftmhsyn92 ayyyy Allah sağ sağlık evine evladınla dönmeyi nasip eylesin bir avazda al kucağına inşallah 🥰🥰
-rabiamahmut2021 Ftmhsyn92 ayy cok heyecanlı saglıkla kucagına alırsın inşallah canm 🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️🌹❤️🌹❤️
Mernana Ftmhsyn92 inşallah kısa sürede tam açıklık olur ve çabucak alırsın bebeğini kucağına canım hayırlı doğumların olsun 🙏
Ftmhsyn92 -rabiamahmut2021 Ahsennurrrr Kevserrrr1 Ssaree Allah razı olsun,2-3 saat suni sancı fitili verdiler 4 cm oldu açıklık hala doğum yapamadım :( alttan muayeneler canımı yakıyor ilk etapta acıtmıyordu ama herkesin doğumu kendine hasmış onu gördüm, sancısı açılması Acısı ağrısı kişiden kişiye değişiyor
-rabiamahmut2021 Ftmhsyn92 yaaa Allah kurtarsın cnm yaa bıtıyo artık onu dusun olumlu dusun ınsallah bı anda kurtulacaksın cnm
Ahsennurrrr Ftmhsyn92 ayy benim gibi oldun maşallah sübhanallah 4 cm çok çok çok iyi moralini yüksek tut benim komple bir gün suni sancı çekip sadece 1 cm acilmam olmuştu nefesini kontrol edetsen açın ağrın azalır sancins konsantre ol sen emin ol bı anda açılacak çok az kalmış güzel haberini bekliyorum inşallah🤲🤲🤲🤲
Ahsennurrrr Ftmhsyn92 he daha kısa sürede işe yarar kuzum o bu gece kucağına alırsın bol bol dua et derdin tasan ne varsa eşine kendine ailene sancı anında edilen dua çok makbul ❤️