Gulsen4224 Seyma2861 amanın zor olur ya benim4 ay sürer ama 9 ay sürende oluyormuş zor olur snaa iştah nasıl peki 🙈
Seyma2861 Gulsen4224 iştah öyle aman aman değil öğlene kadar kötü midem. Öyle gurbetteyim adam işte nazlıycak kimse yok hem yapıp hem yemeye çalışıyorum😁 kendi yemeğimden biraz soğudum sanki yaşayacak kadar yiyorum 😁
Ozge1708 Busra34ybg Ben de 13 de ikili taramada belli olmadı. 16 da kız diyelim dedi. 17 de tekrar gitmiştim kız diyorum yine dedi ama kesin Demedi. Ayrıntılı da kesinlestiririz dedi. O yüzden sordum değişme ihtimali var demek ki.
Ozge1708 Gulsen4224 Bende rüyalarımda hep erkek gördüm. Eşim kayinvalidem annem falan hep erkek gördüler son iki kontrolümüzde doktorumuz kız diyelim dedi ama kesin değil. Ayrıntılıyı bekliyoruz. Inşallah orda neyledir artk.
Gulsen4224 Ozge1708 hayırlısı olsun cnm bazen annelerin rüyalarında gördüğü oluyor rabbim gönlüne göre versin inşallah bakalım erkek çıkarsa şaşma 🤩😇hepiniz görmüştünüz ama doktor da kız demiş merak ettim bende banada bildirirsen sevinirim 🥰😂
Ozge1708 Gulsen4224 Ayın 25 nde ayrintili ultrason bakalm canm. Tek hayirlisi saglikli olsun da. Veririm tabiki haber
Gulsen4224 Deniz1634 tam nazlı küçük hanımefendi 🥰💕Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin prensesi🌸💕🥰