Demetaba Kizlar agrilariniz var mi kalca dan bacaga ben 22+2 günlüğüm benimde kizim olucak ama neden bilmiyorum agrim oluyor sol kalcadan nedenini bilen var mi yada yasayan
Bizbize zeynepyesimd 12 hftaliktım erkeğe benziyor dedi doktr 18 haftalık yine gittim bacakları kapalıydi doktor baya uğraştı bacaklarını açmadı renkli utrasyondan da baktı ama göstermedi kendini doktr kız gibi geldi bana dedi çok merak ediyorum sizinki ne cinsiyeti
BusHa Beli ağrıyan var mi? Benim fıtık var bir haftadır bel ağrısı başladı. Geçmezse diye korkuyorum 😣 şimdiye kadar hamilelik riskliydi şimdi de bel ağrısı zorluyor
2021annesiyim Gulsen4224 Evet canim ilk gebeligim doktor da gec hissediliyor dedi ilkte ama artik bian once hissetmek istiyorum 🥰 kasiklarima arada bi birkac saniyelik kramp giriyo o degil demi hareketi
Hevn Gulsen4224 yok olduğunu düşünmüyorum canım yapı ile alakalı mesala ben oğlumda daha kiloluydum ama yine çok erken hissettim 14 haftalıkken 42 haftamda doğdu o ana kadar ayakları bile gözüküyordu çok garipti benim için