Gulsen4224 Nasıl gidiyor anneler bebişlerinizin cinsiyeti belli oldu mu 🌸Hareketlenmeler başladı mı kıpır kıpır olduk mu🥰😂
Busra34ybg Gulsen4224 20+6 olduk çok şükür renkli ultrasona girdim cinsiyeti o zaman öğrendim hersey yolunda şükür bigün yerinde durmuyor bigün hiç sesi yok :) şu baş ağrıları burun tıkanıklığıda olmasa daha güzel olucak :)
Seda8308 Gulsen4224 Bugün 21+0 olduk kızımızı bekliyoruz nasipse🌸Cumartesi ayrıntılı ultrasonumuz var çok heyecanlıyım😊3. gebeliğim olduğu için hareketlerini erken hissettim. Sağlıcakla hepimiz kucaklarımıza alırız inşAllah evlatlarımızı🌺
Fatosdvrc Gulsen4224 ehh işte hareketler öyle çok olmasada hafiften hissediyorum ama cinsiyeti ogrenemedim hala çok merak ediyorum bi oğlum var 2 bucuk yasinda bu 2.hamileligim devlet hastanesi cinsiyet gecen hfta gttim belli olmasina ragmen bakmiyoruz cinsiyete dedi
Demir01 Busra34ybg 7.haftafa başladı 18.haftadayım burun hep tıkalı. Nefret ettim ağızdan nefes almak zorunda kalıyorum. Onda da bir süre sonra tıkanıyor um. Astımım var. Herhalde doğumdan sonra bitecek bu kabus.
Halee 20+4 oğluşumla iyiyiz çok şükür ilk gebeliğim olsa gerek tam olarak hissedemiyorum bazen kıpırtılar oluyor sanki ama tepişlerini sabırsızlıkla bekliyorum 🥰 benim gibi olanlar var mı doktorumda normal diyor 😊
Hnfmhmt Halee merhaba bende 20+4 üm oğlumu bekliyorum bende henüz net hissetmiyorum ama 24 e kadar normal diyolar 🥰
Angels-35 Halee ben 22 haftalık oldum hala hissetmedim bebeği ilk gebeliğim doktor normal diyor bende hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum
Gulsen4224 Busra34ybg öyle mi erkek bebek daha erken kıpır kıpır olur ondan kız mı dedim Cnm kızım olucak benimde rabbimin izniyle sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah 🌸
Ozge1708 Busra34ybg Ayrıntılı da mı belli oldu erkek oldgu canm. Daha önce kız mı demişlerdi. Allah kucağınıza almayı nasip etsin bu arada inşallah.
Hnfmhmt z-s2345 hayır 2 li tarama yaptırdım sadece oda normal gelince doktorum (riskli gebelik uzmanı profesör perinatoloji uzmanı yani) gerek görmedi. Bende yaptırmadım
Busra34ybg Maziye renkli ultrasona kadar bir kız bi erkek net bisey söylenmiyordu canım benim oğlum biraz tembel sanırım dönmüyordu renkli ultrasonda net belli oldu erkek dediler ☺️
12345baby zeynepyesimd Bende 19+0 haftalıgim arada öyle karnımda gıdıklanma oluyor ama bazen hiç olmuyor 17 aralıkta kontrolüm var içim içimi yiyor korkuyorum öyle olduğu zaman allah korusun bir şey olacak diye ödüm kopuyor Gulsen4224
Gulsen4224 Halee anlıyorum cnm hissetmek istiyorsun bir an önce o günlerde gelecek geceleri çok uyandıracak minik annesini 😍😇🤗