senemyavas Nesquik her gün bir kase akşam tanelerini eşim yerdi kalan sütünü ben içerdim. Her gün muz elma kivi ve 2 ceviz yedim. 3810 doğurdum.. Kilolu iri bir bebek olması çok iyi değil açıkçası doğum zorlaşır. Olması gereken kiloya gelene kadar nesquik in o kalan çikolatalı sütünü iç faydasını göreceksin
Tugceasel_ Edatekin 750 -800 gram çıktı haftasına göre yüksek dedi ama beslenmemize dikkat edicez dedi 3 hafta sonra tekrar kontrol dedi perşembe 23+4 olucak bakalım kaç gram oldu ulan için benim kilom da sabit iki aydır 57 56 oluyorum dikkat ediyorum
Meldemmmmm Gbbc evet banada dedi kan akisi iyi suyun iyi ama karın cevresi darmis sezaryen demedi başka doktora gitmeniz iyi olmuş o rahatlatmistir bazi doktorlar hemen sezaryanci bazıları mücadeleci doktorlara da güvenmek lazım ama en ufak şeyde sezaryan demeleri sinir bozuyor düzelebilen bir şey ki ye diyip durdu bana doktorum günde 6 ogun ye dedi sağlıklı şeyler abur cubur hamur işi yeme dedi bakalım düzelir siz de iyi olun ben konuşunca burada rahatladım 😀
Gbbc Meldemmmmm Aynen canım bazı doktorlar hiç karşısındakini düşünmüyolar bide hamileyiz zaten değişik ruh halindeyiz hastaneden eve nasıl geldim gel bana sor.Sonuçta bana deseydi ki 37 ye kadar bekleyelim bakalım kilo alması nasıl ilerlicek die o zaman okey derdim sonuçta 37 den sonrası daha iyi yani bana göre canım
isilayaslan32 Meldemmmmm benim bebekte 34+1de 2100 gramda doktorum biraz minyon dedi, zayıfmı yani dediğimdede hayır canım 37e kadar yolu var 37den önce doğurmazsın heralde dedi 🤪 görümcemde aynı hastane de çalışıyor çıktığımda 2100 grmmış iyimi abla dedim çok iyi dedi minyonmuş ama dedim anası babası neki bebek ne olcak dedi :)
Meldemmmmm isilayaslan32 evet ama iste doktor süper iyi falan dese bende düşünmem kilosunu ama geride diyor artık son 39 günümüz pazartesi kontrolünü bekliyorum
Ozge20ulu Tatliheyecan Goncikim pekmezle süt aynı anda içme , birde pekmezi sor istersen canim doktor bana tavsiye etmedi 😬
Goncikim Ozge20ulu ben 7 aylık hamileyim hep içtim şükürler olsun bişey olmadı ama çok şaşırdım😳neden acaba
Yoncahmet Ben 36 haftalığımda 3100 gramdı.bol yoğurt. Mercimek çorbası kuruyemiş ayva elma et patates yarın randevum var kaç oldu onu öğreteceğim
Tugceasel_ Ozge20ulu Hayır herşeyden azar azar yiyebilirsin dedi kavanozlarca bal yemediğim sürece sıkıntı sadece muzla yiyorum zaten
Ozge20ulu Goncikim pekmez diyabeti artırıyormus , o yüzden çok tavsiye etmedi bana pekmezle yoğur ,süt ocilmiyo pekmezin içindeki demirin emilimini engelliyo , pekmezle portakal kivi falan yersen daha faydalı
Ozge20ulu Goncikim pekmez diyabeti artırıyormus , o yüzden çok tavsiye etmedi bana pekmezle yoğur ,süt ocilmiyo pekmezin içindeki demirin emilimini engelliyo , pekmezle portakal kivi falan yersen daha faydalı
Kzysda Tatliheyecan Hamilelikte bebeğinin karnı geriden gelen küçük olan varmı suyu kanı iyi sadece karnı geri 35 4 haftalık 2 kg 😔😔😔😔
Nurunsl Kzysda bnm öyle canm 17-18 gün geriden geliyor karnı :( kaç gündür çok üzgünüm yarın ayrıntılıya giricem. 33+2 yim 1780 ölçmüştü hiç kilo almamış 2 haftadr 😞
Meldemmmmm Gbbc canim ben bugün gittim doktora 35+1 gunluguz bebek 2340 gr bana da böyle giderse sezaryenle alirim dedi ya ben yine kotu oldum napicam bi de bana şey dedi 1 saatte 3 kere tekme ile hareket etmeli dogumhane 24 sa açık gel nst çektir dedi ben cok panik oldum napicagimi bilmiyorum devletten randevu mu alsam 1 haftada 100 gr almış doktorun demesine göre başka doktora gitsem o da rahatlatır belki di mi
symslmz Meldemmmmm benim 35+3de 2360 grdı bi önceki hafta 2150 idi. Ama doktor boyle giderse erken alırım demedi zamanına kadar üçü bulur kilosu almaya devam ettiği müddetçe korkma dedi. Bence doktorunuzu değiştirin bir de baska birine görünün.
symslmz Meldemmmmm ayrıca benim bebeğim bazsn bir saat içinde hiç hareket etmediği de oluyor ama akşamları hiç durmuyor bebeğin karakteri var daha şimdiden ki bunu doktor soyluyor bana. Gün içinde en az on hareket hissetmen gerek sadece dedi.
Gbbc Meldemmmmm Vallahi canım aynı benim eski doktor gibi konuşmuş.Benim kendi fikrimce başka bir doktora daha git istersen.Çünkü benim yeni gittiğim doktorda gayet iyi şuan bi 10 gün gerilik var ama normal dedi.Ama diğer doktor beni perşembe günü sezeryanla alalım demişti