OA3905 Emine1234 bosh aldım çok memnunum ama kesinlikle siyah alma bana da böyle diyenleri dinlemedim off ne çok bilmiş bu insanlar siyah çok şık silerim her zaman dedim ama en büyük pişmanlığım 😀
istanbul3434 Emine1234 TEKA aldim 2 sene once. Sonra tasindigim evde siemens ankastre vardi, baktim benim ocak firin canavar gibi istemiyorum dedim aldilar kendi ankastrelerini. Teka candir hem fiyati daha uygun hem teknik servisi iyi hem de performansi
Hayalizlerim Emine1234 bende Beko aldım memnunum ama gri renk aldım temizliği zor hep iz kalıyor daha önce set üstü beyaz renk kullanıyordum keşke yine beyaz alsaydım beyaz renk daha kullanışlı silmesi kolay iz kalmıyor
aybarsdefne Hangisini alırsan al amma siyah alma 😂benden sana bacı tavsiyesi siyah temizlesende pis görünüyor yani tozlanıyor felan marka olarak ta arçelik çok güzel ❤️
MiranEfeninannesi Ne marka alırsan al ama asla siyah alma nolur yalvarıyorum ben ettim ve çekiyorum sen etme sen çekme aşırı zor oluyor ☺️
Beyzaneriman Beko nün ankastresini kullanıyorum ben de benim de siyah ama öyle aman aman şikayetçi değilim evet diğerlerine göre biraz özen istiyor silerken cam beziyle siliyorum ben tertemiz oluyo :)
NurSema01 Ben Arçelik cam ankastre set aldım beyaz olanını çok memnunum ne alırsan al gri veya siyah alma sadece