Yineyeniden busra-_-01 ben istanbulda yasiyorum ama adanaliyim oğlumda adanada doğum yaptim Gökmen sukgen şiddetle tavsiye ederim. Yine hamileyim doğum adanada olacak Allah izin verirse Gökmen beye gideceğim
busra-_-01 Yineyeniden bende Gökmen beye gidiyorum ama kararsınız bir özel hastaneye daha gittim o da ben muayene olurken odada sigara içti maske kullanmadı o yüzden tekrar gitmedim eşimde covid var hastane hastane mi gezeceğiz Gökmen beyden başkasına götürmem diyor 😔
Yineyeniden busra-_-01 neden kararsız kaldınız biz çok memnunuz Gökmen beyden garantici bi doktor herseyi detaylica anlatir bi abi gibi rahatlatır.
Seherkaraca busra-_-01 evet çok memnunum 29+5 teyiz. Sadece hastane genel kural aldı babalar muayene için odaya girmiyor maalesef pandemiden dolayı
busra-_-01 O konuda sıkıntı yok gerçekten çok iyi bir doktor Allah razı olsun hep ilgilenir herşeyi sorar uzun uzun anlatır ama hastane ortamı değil ya o yüzden korkuyorum hastanede yatmam gerekecek doğumda felan o yüzden
Yineyeniden busra-_-01 anlaşmalı olduğu hastanelerde oluyor doğum canım sezeyanda zaten gün veriyor normal dogumda da sen anlasmali olduğu seçtiğin bi hastaneye gidiyorsun haber verdikleri an geliyor doğum icin
busra-_-01 Zeyyakup 15 haftalık hamileyim kabul ederse giderim ama güzelyalıda iki kişilik oda veriyorlar doğumda bazen o konuyu da görüş
Zeyyakup busra-_-01 Canım virüs zamanı 2 kişiyi aynı oda alacakları sanmıyorum 10 haftalık hamileyim doğum yakın yinede tabikide sorarım ben memnunum doktorumdan ♥️