Zeymuh48 Aliasaff Allah ikimize de kolaylık versin canım.inşallah sıfır sıkıntısız ağrısız sızısız rahat bi doğumla bebişlerimize kavuşuruz ve bizde doğum hikayemizi burdan paylaşırız o heyecanı yaşarız inşallah 😉
Ahmedinannesi merveuygur 39+6 ile hiçbir belirtim yok.😬Patlamaya hazır bomba gibi bekliyorum ama hiç umudum yok bir hafta on gün daha beklerim sonra mecburi yatışım yapılır diye düşünüyorum artık😅
Ahmedinannesi zgeKanerConker aynı durumdayız🙈39+6 benimde,Önümüzdeki Cuma için son dedi doktorum.🤗İnşallah kendiliğinden sancılarımız gelirde suni sancıya falan gerek kalmaz.☺
Gizemserkan Aliasaff doktor alttan muane etti öyle söyledi acıklık yok kanalada girmemiş baya yukarda görünüyor dedi
Turkan2556 Nevinn merhaba canim senele ayniyiz nerdeyse. Bende agstosun 29 du son adet tarihim bende 39 hafdama gecdim ve bu gun benden ilk defa iki jere cok az bisey akintiyla birlikde kahve rengi geldi sendede oluyormu bu acilişa işaretmi ?
Nevinn Turkan2556 merhaba canım valla bende doğuma dair hiç bir işaret yok şu an akinti normal sarı renkte geliyo bende ama sendeki doğuma işaret olabilir dr una bi danış bence
Senemraherva Tam 40 haftalik olduk bizde bugün carsambaya cagirdi 0 açıklık 😞Aciklik olmasi icin neler yapabiliriz
Aliasaff Gizemserkan açılma felan Yok bende de suni sancı alıcam o 6 saat sürücekmiş onunla açılma olucakmsezeryan en son ihtimal sezeryan bende istemiyorum sma doktor bişey demedi