bgm44aym her yol mubah^^ çok günü kalmadıysa bunu denemeli ama her birey anlayışlı olmuyor malesef ters bir durum olursa annemiz çok üzülebilir malum çok alınganız bı dönemde.. Ben diğer hastanelerden ya da direkt perinatoloji bölümünden baktığımda uyarı yazısı çıkıyordu. Ama bakırköyde dediğiniz gibi kadın doğum gebe izlem olarak randevuları kontrol ederken tesadüfen perinatoloji ve anne bakımı diye bölüm gördüm öncesinde almak istemedim o kadar yol giderim yanlış almışsınız diyip kontrol etmeden geri çevirirler diye..eşim yanımdaydı onun desteğiyle randevu oluşturup utumuna gittim. O bölümde uyarı yazısı çıkmamıştı şaşırmıştım.. Direkt gidince her hastane randevu vermeye bilir kontrol günümde birkaç hasta o şekilde sıra almak isterken denk geldim pandemi nedeniyle randevusuz kabul etmiyoruz diyorlardı.. Şimdi anmemiz bi umut giderde geri dönerse diye endişeliyim.. Kocaeli’nde normal kadın doğuma görünüp onun yönlendirmesiyle hastane içinden sekreterden sıra alınıyor bazı hastanelerde de doktor ben yeşil alanı açtım telefonla sıra oluştur diyip gönderiyor bazı hastaneler de biz sadece riskli durumda bakıyoruz bizde perinatoloji yok diyip kendine hastane ara diyor… Şanslıysanız buluyorsuz ya da durumunuz varsa özelde hallediyordunuz.. Sistwm tam oturmamış. Ve bu yorucu malesef…İnşallah herşey herkes için yolunda gider🙏