Jale34 Kızlar hayırlı geceler herkese 🌸 Merhaba öncelikle, kızlar ben artık geceleri uyuyamıyorum her uykumda korkunç kötü iğrenç rüyalar görüyorum ve artık uyumakktan korkuyorum böyle olan var mı aranızda artık kafayı yiyecegim 😔
Asyakuzusu Jale34 Canım bol bol oku ve yastığının içine küçük kuranlar varya hamaylimi deniyordu onlara, ondan koy mutlaka faydasını göreceksin. Bendede uyku sorunu var ama öyle korkunç şeyler yok
07Rukiye07 Jale34 Beeen 🙋🏻♀️gecen hafta bebekleri olan ünlülerle ilgili bir dizi korkulu rüyalarım var ünlüler ne alakaysa sacmalık 🤦🏻♀️😀 çeşit çeşit türlü türlü saçma sapan alakasız ama hepsinin tek bi ortak noktası korku dolu olması👾 Çok normal canım geçecek az kaldı kaç haftalıksın bu arada
Asyakuzusu Jale34 Canım ben hiç kuransız yatmıyorum. Oğlumda bağırarak uyanırdı artık ondada kuran var yıllardır. Şükürler olsun sorunsuz uyuyor. Şimdi 2. Bebişim olursa onunda yastığına koyucam.
Safisss Jale34 Canım bende de aynı durum var, doğru düzgün uyuyamıyorum uyusam da çok kötü bir şekilde uyanıyorum. Kendime gelmem de baya zaman alıyor .. Ne yazık ki gebelikte oluyormuş bu 🙄
Mevreee Erken haftalardaki gebisler uyuyun keyfini çıkarın bakın biz 32olduk sıfır uyku ve karnında tepisen bir minik🐨 ki ben ne severdim uykuyu ah ah
Mevreee Hamilelikte kabuslar oluyo kızlar bende çok yaşadım ama sonra kalktım dedim bu sadece ni rüya yat geri bebişini ve kendini üzme 🤗
alindas Jale34 saat 05:36 ağlamak üzereyim uyuyamıyorum ve azcık uyusam film gibi kabuslar görüyorum😢
Mucizem_pasam Jale34 merhabalar ayyy aynı şekilde ben tuhaf ve korku rüyalar görüyorum ne zaman geçer acaba 18+ 1 günlük hamileyim hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza alalım inşallah sağlıkla sıhhatle bu günle geride kalır