SedaBulut Merhabalar, Ben de bu akıma uyup doğuramıyorum postu açmak istedim. 39+1 olduk ve hiç bir belirti yok. Bu işler belirti olmadan bir anda mı oluyor 😊 Bu arada hala çatı muayenesi olmadım doktora sordum doğum anında yapıyoruz dedi eğer
ecembugra53 SedaBulut bende de hiç vişey yoku hastaneye gittim Doğuma alımdım bebeğim suyu azalmaya durmuştu cnm sancım olmadan muayene gitmiştim doktorun geri yollamadı 😊
Ahsenimveben SedaBulut bende 39 +1 im.aynen geçen hafta gittim dr. A ne açılma ne de belirti var Dr. Çatı muayenesini ultrason cihazı ile bakıyor( nasıl oluyir Bend e anlamadım ? ) Rahim de açıklık yok dedi ;(
Bcsahat Ahsenimveben cihazla rahiz ağzı uzunluğuna ve açıklığa bakıyorlar, açılma varsa elle muayene ediyor. Benim doktorum da o şekilde ilerliyor. Rahim ağzında ciddi kısalma veya açılma yoksa elle muayene etmiyor 🤷🏽♀️
Ahsenimveben Bcsahat valla sizden duydum sevindim ben kimseden duymadım böyel cihaz ile açıklığa bakmayi
Bcsahat Ahsenimveben daha erken yani 35. haftalarda da kasılmam olduğunda yine vajinal ultrason cihazıyla bakmıştı, zaten 12-13. Haftalarda da aynı şekilde o cihazla rahim ağzı kapalı mı açık mı diye bakılıyor ona göre serklaj müdahalesi yapılması için. Endişe etmeyin ☺️
Snmom 40+4te doktorun artık alalım demesiyle açılma olmadan suni sancı ile yaptım. Normal doğum doktorunuz zaten en doğru kararı verir merak etmeyin.
Annesioglusuu 39+0 ile bende doğurmayanlardanim açılma ve hiçbir sancı belirti yok sabırsızlanıyorum artık iyice yerini sevdi sanırım 😂