kader_akgun Selamlar kızlar , nasipse yıl bitmeden bebek arabasi almak istiyorum ama hem uygun olsun hem kullanışlı olsun istiyorum alanlar tecrübeleri anneler bir el atın da en güzelini seçelim Alan fiyatını da belirtirse çok sevinirim 🤗
Hanz kader_akgun ya ben aldım ama hic kullanmadım evde denedik baktik kullanışı falan iyi gibi e bebekden aldım Canyon markası pusetiyoe birlikte 1.300 aldık . Puseti de var yatiyor oturmas ozelligi var gayet kullanışlı gibi evde denedik ☺️🌸
Melikeakkc kader_akgun canım çok çok kullanışlı istiyorsan https://ty.gl/f61w0fisg bunu tavsiye ederim baston bebek arabası tek elle kolaylıkla açılıp kapanıyor.
A-F-B kader_akgun bende arıyorum tekerlekleri büyük olmasına özen göstermelisin kullanırken bebek sarsılmasın diye
Eymenimmmm kader_akgun bunu almistim https://resimyukle.xyz/i/654fMH 550ye gayet memnunum yumuşak kullanimli hafif ve rahat
Dr0607 Eymenimmmm bende aynısını aldım güzel ve uygun fiyatlı 😊 fakat aklıma bişey takıldı ben puseti arabanın üzerine oturtamadım siz yapabildiniz mi
Hanz Cns_33 e bebek magazasından aldım. canyon markası direk gidince oradan alabilirsin ben trednyoldan falan baktım orda daha pahalıydı aynısıydı halbuki
yumukeller kader_akgun ben travel alacaktım başta sonra hem insanların yaptığı yorumlardan hemde ablam hiç memnun kalmadığı için vazgeçtim. civilden 900 TL’ye Kraft back çift yönlü aldım.suan artmış ama fiyatı. Biz aldığımızda indirimdeydi. Kızım 2aylik kullanıyorum ve çok memnunum. Sürüşü çok rahat agırda değil. Kraftin ürünleri çok sağlam oluyor. 2yonlu olması 3ayri pozisyonda kullanılıyor olmasida çok güzel. Tek sorunu puseti yok. Bana puset lazım olmadığı için ben önemsemedim.ama eğer lazım olsaydı uygun olanlardan kombin yapardım arabasına 😊
Eymenimmmm Dr0607 evet canim arabayi yatis pozisyonuna alip pusetin yanlarda mandali var onlardan takiyosun
Ahsennurrrr kader_akgun ben pusetli tercih etmedim valla Kanzin aldım her iki tarafa çevriliyor tamamen yatıyor oturma pozisyonu falanda gayet iyiydi 500 e almıştım ve çok memnunum dört sene kullandım şimdi ikinciue aldığım ilk günkü gibi
yumukeller kader_akgun o kadar yukselmismi ya gerçi biz aldığımızda 1599 den düşmüştü biz alalı 6ay olmuştur