Prenses21 Kızlar yeni hamileyim testte ögrendim yarin kan vermeye gidicem kan sonucundan snra doktor saglik ocagi beegin kac haftalik oldugunu anlayabilirmi saglik ocaginda vericem kani
Munaa Prenses21 canim son adet tarihine gore 4 hafta 6 günlük hamilesin ona gore hesaplamani yapabilirsin. hayirli olsun 😚
bufemu Prenses21 sağlık ocağı son adet tarihine göre hesaplar haftasını. Söylediğiniz tarihe göre 4+6 haftalısınız
Prenses21 Munaa saol canim yarn sabah gtcm bi kan vericem hala yokmus gbi geliyo iki gun once ogrendim😍
Gzmdkdrnblt Prenses21 ben 24. Haftamdayim bana bile hala yokmuş gibi geliyor ilk 3 ay zaten mide bulantısı dışında varlığıni belli etmiyor şuan hareket ediyor ama hala sanki birşey yokmuş gibi nezaman varmış gibi hissedicem merak ediyorum 😁
Burcinagiir Prenses21 canım ultrason en garantilisi olur. Adet tarihine göre hesaplansada geç döllenme de olmuş olabilir ☺️
Fatma7666 Prenses21 hayırlı uğurlu olsun bende bir yarım saat önce yaptım bende de çift çizgi var ama korkuyorum kan vermeye 😥 son adet tarihinize göre hesaplama yapılıyor bildiğime göre 🤭
Fatma7666 Prenses21 Eşimde varikosel var kimyasal gebelik geçirdim hep inanın artık piskolojim kaldırmıyor sonuç almaya 😥🤦♀️
Betulmtn Fatma7666 kaç defa kimyasal geçirdiniz. Ben de geçen ay geçirdim. Şimdi galiba ben de hamileyim test bile yapamıyorum korkidan
Fatma7666 Betulmtn 4😥 siperm düşüklüğünden gelişmiyor diyor doktorlar aşılama yaptıracağız en sonunda eşim doktor kontrolü altında 😥😥benim hiç göğsüm şişmedi mesela pek ağrıda yok sadece fazla idrarım var koyu birde gaz 🤦♀️
Fatma7666 Prenses21 Allah razı olsun çok teşekkür ederim ☺️ bişeyler hissediyorum ama hayal kırıklığı yaşamaktan korkutorum adetime 3gün var ama 😒