Ayse-2 Son adetim 5 kasimdi. 1 aralikta beta hcg değerim 286 cikti. 4-5 haftalik dediler. 5 aralik cumartesi günü doktor randevum var acaba o zaman kese gorulebilir mi . Sanirim tam 5 haftalik olacak cumartesi günü
ogrencianne35 Ayse-2 daha çok erken 😘 ben 6+2 de keseyi gördüm hatta eve geldim ne ağladım kese boş diye ne deliyim tam 7.hafta da gittik hem kalp atışı duyuldu hemde embriyo göründü
esraonal Canım beta’nın 1500 üstünd eolması keseyi görebilmeniz açısından daha makul, hayırlı olsun allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
midekoruyucu Ayse-2 canım İnşallah duyabilirsin kişiden kişiye değişiyor inan 9 haftaya gelip duyamayan var 🤷🏻♀️ Ben 6+4te duymuştum 😍 çokk güzel bi duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah 🤲🏼
Ayse-2 midekoruyucu bugün 6+4 cuma sanirim 7 olacak erken yumurtluyordum ben 10. Gün adetimde 24 günde birdi. Umarim duyariz bu viruste her hafta hastaneye gitmek istemiyorum 🤲
midekoruyucu Ayse-2 istersen garantiye al bi kaç gün sonrasına randevunu al, dediğin gibi sürekli sürekli hastaneye girme 🤷🏻♀️