kader_ozol 22 haftalık hamileyim mide yanmalarim yeni yeni basladı henüz. Ama dayanılacak gibi olmuyor resmen boğazıma kadar yanıyor 😔 bu gibi durumlarda napmalıyımm fikir istiyorumm😕
Tugceasel_ kader_ozol Geceleri Bir bardak soğuk veya ılık süt ve hep sol tarafına yatmaya çalış 🙈 baharatlı yiyeceklerden uzak dur
058elf kader_ozol valla bende duramadm canım gebelik öncesinde gaviscon kullanıyordum ara ara yine oluyodu, gebelikte de sıklaşınca doktora danıştım sorun olmayacağını söyledi bi tatlı kaşığı içiyorm
kader_ozol Tugceasel_ canım hiç süt ile aram yok baharat aşırı yiyorumm ondan da olabilir mi dersin ☹️
kader_ozol SeldaSngl süt tüketemiyorum canım sevmiyorum ☹️ İnternetten baktım bende süt iyi gelir diyor dediğiniz gbi 🙁
Tugceasel_ kader_ozol baharatlı tabiki kesinlikle az kullanmaya çalışın süt yoğurt ayran bunlar mide yanmasına iyi geliyor
kader_ozol 058elf canim doktorun ondan da vermişt önceden kullanıyorum kesiyordu hemen hafif olsa bile yanma. Simdi kesmedi imkanı yok 🙁
Ssabiss 058elf benim doktorum da gavisconu verdi. Gebelikte ve emzirme döneminde kullanabilir diye. Çok rahatladım o ilaç sayesinde
058elf kader_ozol hadi ya çok geçmiş olsun canım. karbonat alırdı annem bazen de avcuna koyardı biraz diliyle alırdı gebelikte nasıl olur kullanımı bilmiyorm ama başka aklıma gelmiyo 🤷🏻♀️
KkubraKkubra44 Cnm ben 31 yaşımdayım ilkkez iki gece önce iki yudum soguk süt içtim. Bu yaşıma kadar asla saguk sütün tadına bile bakmamıştım. Bakmak ile iyi yapmışım. Hemen ya on dakka içinde geçirdi. Ama bir bardak cok fazla. İki üç yudum yeteeli.
ozgeerbas kader_ozol mide yanmasına birebir sakız çiğnemek ben çok çiğnedim. Falımın nanelisi çok iyi geliyor. Her yemekten sonra çiğniyordum.
Biricik1818 kader_ozol falım damla sakızı çiğneyebilirsin. Kesinlikle çok faydası oluyo. Bende 30 haftalık hamileyim Bazen dayanılmaz hale geliyo yanmA. Yada sade maden suyu da çok iyi geliyo
Betyit Bende 32+4 teyim canım ve dün sabah kadar öldüm diyebilirim doktoruma hemen sordum şurup verdi bugün rahatım şükür bakalım bence şurup kullan 🙏
Ecmell Canım 34. Haftamdayım geçtiğimiz haftaya kadar bende dayanılmayacak kadar yaşıyodum o yanmayı acı su geliyordu sürekli bu yüzden hiç bişey yemiyordum çocukta haliyle az kilo almıştı doktorum pulcet adında bi ilaç verdi 40 mg tamamen kesti yanmamı şuan çok şükür hem yiyorum hem yanmıyor tavsiye ederim👍🏻
Yunusemreninannesi Benim de 27ci haftadayiz agir yemekler yiyince oluyor mide yanmasi dikkat et o zaman olmuyo cok salcali baharatli yiyince oluyor
lyl3006 Bol su, süt, mümkün olduğunca sarımsaksız soğansız baharatsız beslenme ve son çare gaviscon şurup iyi geliyor