Busracobann Aisenur erken doğum canım suyum geldi Nisan geldi acilmam ilerlemedi o yüzden sezeryanla aldılar küvoze girmedi canım
9ay10gun Oznuryunus şuan hastanedeyim plesatnada sıkıntı başlamış dedi hic kilo almamış iki haftadır nst çekincem sonucuna gotr buguj bile alabilirim karninda olebilif dedi dua edin nolur
Oznuryunus 9ay10gun ayy canım benim inşallah daglikla kucağına alırsın canım benim içini ferah tut inşallah birşey olmayacak 🙏
Busracobann Aisenur girmez inşallah canım ben kuveze gircek diye doğumumdan bişey anlamadim Allah’ın dediği olur öyle düşünüp kendini üzme benim yaptığımı yapma ben hastanede olanların çoğunu hatırlamıyorum
Eenn41 ayse-nurr benimde erken doğum riskim var 4 hafta dursa iyi dedi 31.haftamdayım 1635 gram zayıf büyük ihtimal sizle aynı kiloda doğururum gibi hatta daha zayıf doğabilir
ayse-nurr Eenn41 inşallah kalabileceği en uzun süre kalır benim haftaları bulursa çok endişelenme dogunca kilosu 2000 düştü yinede kuvezde koymadialr çok şükür
ayse-nurr Eenn41 aynn öyle emme refleksi iyiyse sıkıntı olmuyor bana gündüz ciğer geliştirici vurmuslardi ama oğlum durmadı bı gece erkenden dünyaya geldi ise yaramismidir bilmiyorum
Eenn41 ayse-nurr yaramıştır kuzum direkt ciğer geliştirici vurmayı teklif ediyolar zaten bildiğim kadarıyla